Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

onrust en zorgen uit handen

Door: Jolanda Sieders
Datum: 18 feb 2019

In februari 2018 is mijn totaal vernieuwde website online gegaan. Na 15 jaar mijn website zelf gedaan te hebben heb ik Jolanda gevonden. Zij heeft kennis van de nieuwste ontwikkelingen en alles dat er bij komt kijken een website te hebben die voldoet aan de eisen en wensen van nu.
De samenwerking met Jolanda was super plezierig. Ze luistert goed naar wat je wil en ook niet wilt en laat je net zo lang voorbeelden aanslepen totdat je helemaal tevreden bent. En ik ben SUPER tevreden. Mijn website geeft perfect weer wat ik met mijn zaak wil uitstralen. Kwaliteit, vertrouwen, duidelijkheid en persoonlijkheid.

Mijn klanten komen regelmatig met complimenten en ik merk dat zelfs klanten die al 15 jaar bij mij komen de site regelmatig raadplegen voor informatie en nieuwtjes. Jolanda neemt daarnaast voor mij veel onrust en zorgen uit handen door aanpassingen, updates en veiligheid gelijk te verzorgen. Zo kan ik me zelf bezig houden met waar ik goed in ben.

Mariska Bakker, eigenaar van ame-schoonheidssalon.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

mooie samenwerking

Ineens kreeg ik het op mijn heupen en moest er een site komen. En het liefst morgen. 😊Jolanda heeft me hier zo fijn mee geholpen. Ze dacht mee, veranderde sommige zinnen zodat het net anders overkwam. Precies zoals ik het eigenlijk bedoelde. Alle vragen die ik...

Lees meer

vanuit mijn kern naar mijn missie

De website is een reflectie van mijzelf geworden. Door jouw prettige manier van vragen stellen, graven en verder onderzoeken, ben ik vanuit mijn kern bij mijn missie gekomen.... het uitgangspunt om mee verder te gaan. Het was zo prettig samenwerken omdat jij dezelfde...

Lees meer

de juiste vragen

Mijn eerste ervaring met Jolanda was op een workshop die ik bij haar volgde om een droombord te maken. Direct voelde ik een klik. Ik voelde mij door haar gezien! Toen ze vertelde dat ze ook websites maakt raakte ik geïnteresseerd. Ik was helemaal niet van plan om mijn...

Lees meer