Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

onrust en zorgen uit handen

Door: Jolanda Sieders
Datum: 18 feb 2019

In februari 2018 is mijn totaal vernieuwde website online gegaan. Na 15 jaar mijn website zelf gedaan te hebben heb ik Jolanda gevonden. Zij heeft kennis van de nieuwste ontwikkelingen en alles dat er bij komt kijken een website te hebben die voldoet aan de eisen en wensen van nu.
De samenwerking met Jolanda was super plezierig. Ze luistert goed naar wat je wil en ook niet wilt en laat je net zo lang voorbeelden aanslepen totdat je helemaal tevreden bent. En ik ben SUPER tevreden. Mijn website geeft perfect weer wat ik met mijn zaak wil uitstralen. Kwaliteit, vertrouwen, duidelijkheid en persoonlijkheid.

Mijn klanten komen regelmatig met complimenten en ik merk dat zelfs klanten die al 15 jaar bij mij komen de site regelmatig raadplegen voor informatie en nieuwtjes. Jolanda neemt daarnaast voor mij veel onrust en zorgen uit handen door aanpassingen, updates en veiligheid gelijk te verzorgen. Zo kan ik me zelf bezig houden met waar ik goed in ben.

Mariska Bakker, eigenaar van ame-schoonheidssalon.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *