Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

de juiste vragen

Door: Jolanda Sieders
Datum: 19 feb 2019

Mijn eerste ervaring met Jolanda was op een workshop die ik bij haar volgde om een droombord te maken. Direct voelde ik een klik. Ik voelde mij door haar gezien! Toen ze vertelde dat ze ook websites maakt raakte ik geïnteresseerd. Ik was helemaal niet van plan om mijn website te vernieuwen. Maar wat mij zo aantrok is dat ze vertelde dat ze meer doet dan alleen de website maken. Ze gaat met jou echt de diepte in wat mij ook nog kan helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vond dat zo geweldig dat ik het daarom ben gaan doen. En het was een geweldig proces. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik er achter kwam wat ik wilde. Ik voelde ook een enorm vertrouwen. Ik heb echt dankzij het proces met haar een veel duidelijker beeld van wie ik ben en hoe dat zo goed mogelijk kan overkomen op mijn website. Mijn doel is bereikt, als je op mijn website kijkt zie en voel je echt wie ik ben. Ik ben Jolanda daar heel dankbaar voor!

Penny

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *