Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Werken met zelfreflectie

Er zijn veel manieren om aan zelfreflectie te doen. De één is niet beter dan de andere, simpelweg omdat we allemaal zo onze eigen voorkeuren hebben. Waar de ene persoon graag schrijft en zo gebeurtenissen en ervaringen op een rijtje zet, verwerkt een ander dit liever op een artistieke manier.

Waar het in ieder geval over gaat bij zelfreflectie, is jezelf vragen stellen. En dan vervolgens ook luisteren naar de antwoorden die uit jezelf komen. Juist dát is niet zo eenvoudig, omdat we ons vaak aanvankelijk niet gewaar zijn van wat ons lijf en ons gevoel zeggen. Oefenen in stil zijn en meer gaan letten op sensaties in je lijf en signalen van je lichaam, is een belangrijk begin.

De (zelf)reflectiekaarten kunnen je helpen onderzoeken wat jij denkt en voelt bij bepaalde thema’s zoals veiligheid, passie, controle, pijn en dankbaarheid. In de set zitten 49 thema’s met vragen om jouw Eigen Wijsheid te (her)ontdekken. 

Wanneer je jezelf beter kent, en je jouw eigen wijsheid erkent, ben je op weg naar de beste versie van jou.

 

  • Je ontdekt wat jij de wereld komt brengen, wat jouw missie, jouw unieke bijdrage is.
  • Je vergroot jouw zelfvertrouwen, omdat je weet waar je voor staat.
  • Je maakt betere keuzes, zodat je gaat doen waar je blij van wordt.

 

Wil je kennismaken met mijn manier van werken en jouw creativiteit activeren en inzetten? Kijk dan bij de WORKSHOPS.

Wil je leren welke methoden je kunt gebruiken voor zelfreflectie en hier samen met mij en anderen hiermee oefenen? Doe dan mee aan de CURSUS IN ZELFREFLECTIE.

Wil je dieper en systematisch onderzoek doen naar jouw waarden en leren om beter afgestemd te worden op wat jouw innerlijke stem je wil vertellen? Dan is het JAARTRAJECT een mooi instrument voor jou. 

Wil je kennismaken met het jaartraject? Vul dan je gegevens hiernaast in en je kunt het boekje ‘Kennismaken met jouw EigenWijsheid’ gratis downloaden. 

Vul jouw gegevens hieronder in en je krijgt een email zodat je het boekje gratis kunt downloaden.

De (zelf)reflectiekaarten zijn een prachtig middel om jezelf beter te leren kennen. Wie ben jij en wat wil je? Wat is voor jou belangrijk en welke thema's vragen nog aandacht?