Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Werken met mij

Het leven is één grote leerschool van ervaringen, beslissingen en ontdekkingen. Daar zitten zowel hele mooie als vervelende en pijnlijke bij; maar ieder moment heeft de kans in zich om iets te leren.

Soms is het fijn als iemand een eindje met je op loopt en met je meedenkt. Bijvoorbeeld als er grote veranderingen in je leven zijn (geweest) en je niet ziet hoe je verder moet. Of wanneer je voelt dat je voor een beslissing staat en je het gewoon even niet weet.

Ik geloof dat het jou helpt, als je

  • beter weet wie je bent en wat voor jou belangrijk is
  • je (weer) kunt verbinden met jouw missie en wat je de wereld te brengen hebt
  • hart, hoofd en  handen verbindt, zodat je echt aan de slag kunt

De trajecten die ik bied zijn voor ondernemende, bewuste volwassenen die niet bang zijn om naar zichzelf te kijken. Die bereid zijn om te onderzoeken en eerlijk te zijn. Is dat spannend? Ja. Kan dat overweldigend zijn? Soms wel. Maar ik heb vertrouwen in jou en in het gegeven dat wanneer je de stap zet als de tijd daar is, de antwoorden komen.

Jij hebt de creativiteit en alle antwoorden in je, die nodig zijn om jouw missie werkelijkheid te maken.

Wil jij een intensieve en persoonlijke ontdekkingstocht naar de mogelijkheden voor jouw vraag of probleem? Wil je een weekend lang 1-op-1 aandacht inclusief overnachtingen? Kijk dan bij de privé-retraite.

Wil jij een langduriger traject (tussen 6 weken en maximaal 3 maanden), met praktische handvatten en een stappenplan als uitkomst? Wil je de balans opmaken van jouw leven op dit moment en een richting uitstippelen voor de toekomst? Kijk dan bij het traject.

Wil jij 1-op-1 begeleiding waarbij je jouw missie verheldert en je daar weer mee verbindt? Wil je onderzoeken waar jij als ondernemer en jouw bedrijf voor staat, en hoe je dat goed kunt weergeven op jouw website en in jouw communicatie? Wil je meer zelfvertrouwen hebben als ondernemer en werken vanuit creativiteit en bezieling? Kijk dan hoe je jouw missie zichtbaar maakt.

Een website is een mooie manier om jouw verhaal of droom in de wereld te zetten. Maak met StilleWateren een website helemaal naar jouw smaak.