Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Werken met mij  |  traject: vind jouw missie

traject: vind jouw missie

Wanneer je leven ingrijpend verandert, kun je soms letterlijk de weg kwijt zijn. Of de keuzes waarvoor je staat, boezemen je angst in.  Bijvoorbeeld als je je baan bent kwijtgeraakt, of na een scheiding. Het kan ook zijn dat je bent afgestudeerd en geen idee hebt wat je nu moet gaan doen, of dat je kinderen het huis uit zijn.

Het is dan fijn om in een aantal helder afgebakende stappen te onderzoeken wat jouw nieuwe richting is. Om jouw missie weer te vinden en je daar (weer) mee te verbinden. We gaan werken met technieken van zelfreflectie, zodat je weer dichter bij jouw kern komt. Bij jouw eigen wijsheid.

In dit traject ga je in een aantal gesprekken en door middel van (creatieve) werkvormen op zoek naar jouw missie, jouw ‘Ja!’. In grote lijnen ziet het traject er als volgt uit:

  • Startgesprek: formuleren van jouw (onderzoeks)vraag met huiswerkopdrachten
  • Terugblik: creatieve workshop met het in beeld brengen van jouw levenspad aan de hand van een tijdlijn en het ontdekken van de rode draad
  • Pas op de plaats: gesprek waarin je bepaalt waar je nu staat en wat je nodig hebt
  • Dromen: workshop waarin je onderzoekt wat jouw ‘Ja’ is en dit creatief verbeelden op een canvas doek met collage-technieken en verf
  • Actieplan: gesprek waarin je jouw doelen bepaalt en welke stappen je morgen, volgende week en volgende maand concreet gaat zetten

Praktisch

Tijd: De gesprekken duren 1,5 tot 2 uur, de workshops duren een dagdeel. Mocht het nodig zijn dan lassen we (maximaal 2) extra gesprekken in. In totaal zijn we minimaal 5 weken tot maximaal 3 maanden onderweg.

Plaats: De gesprekken en workshops vinden in principe plaats bij StilleWateren in Amersfoort. Op verzoek kunnen gesprekken (deels) buiten plaatsvinden, bijvoorbeeld tijdens een wandeling.

Kosten: De kosten van dit traject zijn € 695,00, eventueel in 2 termijnen te betalen.

Vul het contactformulier in, of neem telefonisch contact met me op: 06-47474965.