Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Werken met zelfreflectie  |  workshops

workshops

Een workshop is een mooie manier om in een korte tijd veel over jezelf te ontdekken. In een (kleine) groep of individueel ga je creatief aan de slag met de (zelf)reflectiekaarten, of maak je een Droombord. Een Droombord is een verbeelding van jouw ‘Ja’, datgene waar jouw ziel van gaat zingen en wat je in beweging zet.

Creativiteit kun je ook heel functioneel inzetten bij het maken van visuals voor berichten op sociale media, of voor flyers en presentaties. In de workshop Canva leer je dit programma gebruiken en krijgt jouw creativiteit de vrije loop.

In de agenda kun je zien wanneer de verschillende workshops gepland zijn.

Creatief Reflecteren

Iedere maand, op een zondag rond nieuwe maan, neem ik voor mijzelf een moment om te reflecteren. Nieuwe maan is een mooi moment om naar binnen te keren en om aandacht te hebben voor wat in mij leeft.

Tijdens deze ochtenden trek je een kaart uit een kaartenset. Dat kunnen de (zelf)reflectiekaarten zijn, maar ook uit een andere set. Ik heb meerdere kaartensets beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

Vervolgens ga je onderzoeken wat deze kaart jou vraagt.
* Waar mag je naar kijken?
* Hoe voelt het thema of onderwerp?
* Wat wordt er aangeraakt?
Er is muziek en stilte, ruimte om te bewegen als dat zo voelt – of helemaal niets. In ieder geval nemen we de tijd om te voelen wat er gezien wil worden in ons.

Daarna ga je jouw bespiegelingen weergeven op papier – in een log- of dagboek of op een los vel papier. Alle teken-, schilder- en knutselbenodigdheden zijn aanwezig.

Data: kijk hiervoor in de agenda
Duur: 2 uur
Kosten: Voor deze workshop vraag ik (achteraf) een vrije bijdrage voor de materiaalkosten en daarnaast wat jij zelf nog wilt doneren.  

Bevrijd jouw Creativiteit!

In deze workshop ga je ruimte geven aan jouw creativiteit. Je onderzoekt welke belemmerende overtuigingen je hebt op creativiteit en wat creativiteit eigenlijk voor jou betekent. 

We maken daarbij een speciaal werkboek, jouw persoonlijke plek om te oefenen en te spelen jouw jouw creativiteit. Alles mag daarin, je hoeft dat met niemand te delen. Ook schrijven we een intentie, waarmee je benoemt en uitzet wat jij wilt dat creativiteit komt brengen in jouw leven.

Wil jij jouw creativiteit bevrijden? Doe dan mee met de workshop!

Ga jij de uitdaging aan? Kom je een avond buiten de lijntjes kleuren? Jouw manier van creativiteit omarmen? Ik beloof je: het hoeft op deze avond niet mooi te worden, we gaan zéker geen Kunst maken. Maar wel veel lol hebben 😉

Data: kijk hiervoor in de agenda
Duur: 2,5 uur
Kosten: € 37,50 inclusief alle benodigdheden en koffie/thee met wat lekkers. De online workshop is gebaseerd op een vrije gift; je bepaalt achteraf wat je wilt doneren. 

Creëer jouw Droombord

Een Droombord is een krachtig middel om jouw intentie in de wereld te zetten. Aan de hand van prikkelende vragen ga je op zoek naar jouw ‘Ja!’, naar dat waar jouw ziel van gaat zingen.

De vragen helpen je ook, te benoemen wat jou tegen houdt om dit te realiseren, of om in beweging te komen. Alleen al het benoemen hiervan helpt om het te ontkrachten.

Je wordt uitgenodigd om te gaan staan voor jouw ‘Ja!’ en jouw intentie hardop uit te spreken. Door dit te doen laat je het universum weten wat jouw verlangen is – en het voor jou aan de slag kan.

Vervolgens ga je deze in beeld brengen op een canvas doek, waarbij je allerlei knutselmateriaal kunt gebruiken. Als je dit op een zichtbare plek in huis hangt, herinner je jouw onderbewuste steeds weer aan jouw intentie.

Data: kijk hiervoor in de agenda
Duur: 4,5 a 5 uur
Kosten: € 75,00 inclusief alle benodigdheden en koffie/thee met wat lekkers.

 

Visuals maken met Canva

‘Beelden zeggen meer dan 1000 woorden’ – het mag dan een cliché zijn, maar het is ook waar.

Wanneer jij jouw boodschap kracht bij wilt zetten, kun je heel goed beelden gebruiken. En wanneer je op sociale media actief bent, helpen beelden om jouw bedrijf zichtbaar te zijn.

Het is daarbij wel van belang, dat jouw boodschap helder over komt en het duidelijk is dat de boodschap van jou komt. Canva is daar een prachtig hulpmiddel voor.

In deze workshop leer je werken met Canva en gaan we direct praktisch aan de slag. Er is alle ruimte voor vragen en het maken van jouw eigen visual.

Data: kijk hiervoor in de agenda
Duur: 3 uur
Kosten: € 49,50 inclusief handout met tips & tricks en koffie/thee met wat lekkers.