Webshop

set (zelf)reflectiekaarten

Een prachtige set kaarten die je meer inzicht kunnen geven in een onderwerp of kwestie. De set bestaat uit 49 kaarten met ieder een thema met daaronder vragen. Deze vragen nodigen je uit om bij jezelf te rade te gaan. In het bijgevoegde boekje wordt het thema nog eens kort toegelicht.

Ontdek jouw EigenWijsheid!

22,50

Boek: Jaartraject ‘EigenWijsheid’

Deze planner is ontstaan vanuit mijn behoefte om meer mee te gaan met de stroom en de energie in de natuur. De 8 (Keltische) jaarfeesten geven een mooie structuur daarvoor. Op vaste momenten in het jaar is er tijd om te vieren, te reflecteren en om stil te staan bij je leven. In verbinding met je omgeving en de seizoenen is het een mooie tool om meer in jouw natuurlijke ritme te leven.

De planner start met het Feest van het Ongeziene, op 31 oktober. Dit was voor onze voorouders nieuwjaar; de start van een nieuwe cyclus. De planner voor 2024-2025 verschijnt in september.

Het werkboek met het jaartraject ‘EigenWijsheid’, horend bij de kaartenset. Koop je het boekje samen met de kaarten, dan krijg je een fikse korting!

Let op: ik heb een kleine voorraad van het werkboek. Je kunt wel alvast bestellen, als ik (minimaal) 10 werkboeken in bestelling heb laat ik ze weer drukken. Ik houd je dan natuurlijk op de hoogte. 

25,0040,00

Planner 2024-2025

25,00

Winkelwagen