Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Werken met mij  |  maak jouw missie zichtbaar

Laat de wereld weten waar jij voor staat

Wanneer je weet wat jouw missie is en hoe deze vorm krijgt, wordt het tijd om jouw verhaal te vertellen en mensen te laten weten wat jij voor hen kunt doen. Dat is een spannend proces; de juiste woorden en toon vinden, passende beelden en kleuren. En ook vooral: zichtbaar worden.

Als ondernemer ben je niet alleen zichtbaar met je bedrijf; mensen worden klant van jou, wanneer ze vertrouwen in je hebben. Een heel belangrijk aspect daarbij is authenticiteit. Dit ontstaat, wanneer je congruent bent; dat wat je zegt komt overeen met wat je doet en wat mensen bij jou ervaren. Het proces van zichtbaar worden gaat dus via zelfreflectie; steeds weer voelen en afstemmen of dat wat je vertelt en laat zien klopt voor jou.

Werken met mij betekent dat we samen gaan kijken hoe jij jouw verhaal het beste kunt vertellen. Ik daag je daarbij soms uit door prikkelende vragen en maak graag gebruik van creatieve technieken om ook jouw onderbewuste aan het woord te laten. We werken samen aan manieren om jouw zichtbaarheid te vergroten, bijvoorbeeld door een website, flyer, visitekaartje of een ander product wat jouw missie ondersteunt.

In dit proces volg ik jouw tempo; jij bepaalt hoeveel begeleiding je wilt. We stemmen af wat nodig is, zodat jij jouw missie kunt gaan leven. Gesprekken, denk- en huiswerk en afstemsessies wisselen elkaar af, totdat jij tevreden bent met het eindresultaat.

 (Genoemde prijzen zijn excl. btw, tenzij expliciet aangegeven.)

Weten waar jij en je bedrijf voor staan is de start van authentieke zichtbaarheid en het leven van jouw missie.

Dát verhaal vertellen is het spannendste wat je als ondernemer ooit gaat doen.

Ik werk graag met jou samen als jij:

  • bereid bent om naar jezelf te kijken en hierin eerlijk te zijn
  • ondernemend bent en vanuit bezieling werkt
  • nieuwsgierig bent naar het proces van zichtbaar worden
  • graag jouw missie met de wereld wilt delen

Losse modules

Een aantal onderdelen uit de pakketten zijn ook als losse module te boeken. Neem contact op wanneer je interesse hebt in StilleWateren als gesprekspartner. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende data voor de 3-daagse Zelfreflectie voor Ondernemers of de Workshop Canva.

4-daagse 'Zelfreflectie voor Ondernemers'

Deze 4-daagse is voor ondernemers die een paar jaar een eigen bedrijf hebben. Ze zijn op zoek naar de volgende stap en willen onderzoeken of ze het vuur weer kunnen terugbrengen waarmee ze gestart zijn.

Na deze dagen:

  • weet je waar jij als ondernemer en je bedrijf voor staan
  • heb je jouw manifest (weer) helder voor ogen en kun je dit duidelijk verwoorden
  • neem je met vernieuwde energie de volgende stap als ondernemer

We gaan werken met archetypen, gaan beelden creëren die jouw manifest ondersteunen en spelen met woorden zodat jij de juiste toon voor jouw (toekomstige) klanten kunt vinden.

– dag 1: jouw manifest; vind jouw intentie
– dag 2: jouw manifest; breng jouw intentie in beeld
– dag 3: het archetype van jouw bedrijf
– dag 4: maak jouw missie zichtbaar, introductie in Human Design
en na 6 weken een terugkom-moment

Kosten: € 999,00 (exclusief btw, per ondernemer)
Minimaal 3, maximaal 4 ondernemers
Kijk in de agenda voor de eerstvolgende data.

StilleWateren als gesprekspartner

Je kunt mij inschakelen wanneer je wilt sparren over je website en andere producten om jouw zichtbaarheid te vergroten of wanneer je ergens tegenaan loopt. Het onderhoud van je website zoals updates doe je zelf. Ook kleine wijzigingen kun je zelf uitvoeren, bij grotere wijzigingen kun je mijn hulp inschakelen.

Je koopt een strippenkaart van 11 uur, die je zelf kunt inzetten voor sparren of wijzigingen en die 2 jaar geldig is. De starttijd per wijzigingsverzoek is 15 minuten, wanneer je een verzoek indient laat ik weten hoe lang ik denk nodig te hebben.

Kosten: € 500,00 ex. btw

Wil je met mij werken aan jouw zichtbaarheid? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen zeggen over mij

mooie samenwerking

Ineens kreeg ik het op mijn heupen en moest er een site komen. En het liefst morgen. 😊
Jolanda heeft me hier zo fijn mee geholpen. Ze dacht mee, veranderde sommige zinnen zodat het net anders overkwam. Precies zoals ik het eigenlijk bedoelde. Alle vragen die ik stelde werden beantwoord, hoe gek of apart ze ook waren. Het was een warm bad om met Jolanda samen te werken. En het resultaat mag er zijn, ik ben er mega trots op.
Dank je wel Jolanda voor de mooie samenwerking.

Nicole, ondernemer

vanuit mijn kern naar mijn missie

De website is een reflectie van mijzelf geworden. 
Door jouw prettige manier van vragen stellen, graven en verder onderzoeken, ben ik vanuit mijn kern bij mijn missie gekomen…. het uitgangspunt om mee verder te gaan. Het was zo prettig samenwerken omdat jij dezelfde taal spreekt, creatief bent en heel veel kennis hebt. 
Ik hoop dat we nog veel samen zullen werken en veel mogen delen! 

Bea – BE Academy

de juiste vragen

Mijn eerste ervaring met Jolanda was op een workshop die ik bij haar volgde om een droombord te maken. Direct voelde ik een klik. Ik voelde mij door haar gezien! Toen ze vertelde dat ze ook websites maakt raakte ik geïnteresseerd. Ik was helemaal niet van plan om mijn website te vernieuwen. Maar wat mij zo aantrok is dat ze vertelde dat ze meer doet dan alleen de website maken. Ze gaat met jou echt de diepte in wat mij ook nog kan helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vond dat zo geweldig dat ik het daarom ben gaan doen. En het was een geweldig proces. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik er achter kwam wat ik wilde. Ik voelde ook een enorm vertrouwen. Ik heb echt dankzij het proces met haar een veel duidelijker beeld van wie ik ben en hoe dat zo goed mogelijk kan overkomen op mijn website. Mijn doel is bereikt, als je op mijn website kijkt zie en voel je echt wie ik ben. Ik ben Jolanda daar heel dankbaar voor!

Penny

onrust en zorgen uit handen

In februari 2018 is mijn totaal vernieuwde website online gegaan. Na 15 jaar mijn website zelf gedaan te hebben heb ik Jolanda gevonden. Zij heeft kennis van de nieuwste ontwikkelingen en alles dat er bij komt kijken een website te hebben die voldoet aan de eisen en wensen van nu.
De samenwerking met Jolanda was super plezierig. Ze luistert goed naar wat je wil en ook niet wilt en laat je net zo lang voorbeelden aanslepen totdat je helemaal tevreden bent. En ik ben SUPER tevreden. Mijn website geeft perfect weer wat ik met mijn zaak wil uitstralen. Kwaliteit, vertrouwen, duidelijkheid en persoonlijkheid.

Mijn klanten komen regelmatig met complimenten en ik merk dat zelfs klanten die al 15 jaar bij mij komen de site regelmatig raadplegen voor informatie en nieuwtjes. Jolanda neemt daarnaast voor mij veel onrust en zorgen uit handen door aanpassingen, updates en veiligheid gelijk te verzorgen. Zo kan ik me zelf bezig houden met waar ik goed in ben.

Mariska Bakker, eigenaar van ame-schoonheidssalon.nl

vertalen van ‘mij’ naar woorden en plaatjes

Ik ben blij met de nieuwe site. In ruim een jaar tijd is dit al de 4e voor mij. En jij bent een heel prettig mens om mee samen te werken.

Het voelde of ik je al jaren kende, en jij mij. Dus ik zou je aan iedereen aanraden. Wat je vooral voor mij hebt gedaan is de vertaling van “mij” naar woorden en plaatjes. Dankzij jou kunnen nu ook de snelle beslissers mijn aanbod vinden. En het bewijs is er dat het fijn is om direct door te kunnen klikken van product naar aankoop.

Jannemarie – Doe je ding

plezierig om mee samen te werken

Jolanda heeft onze website vormgegeven en gebouwd en onderhoudt de website al een paar jaar naar tevredenheid. Jolanda is goed in staat om te luisteren naar de klant en heeft er zin in om er iets moois van te maken. Onze site is prachtig geworden. Ze rust niet tot ze het ook technisch voor elkaar heeft gekregen. Ze reageert altijd binnen een dag en handelt snel de gevraagde acties af. Een plezierige dame om mee te werken!

Nelleke – Vrijeschool VO Delft

mega trots

Jolanda heeft mijn website gemaakt en ik ben mega trots op het resultaat. Ik had precies in mijn hoofd hoe het moest zijn maar hoe breng je dat dan over? Na wat uitleg en hier en daar een foto van hoe ik het graag zou willen qua stijl en kleuren kon Jolanda aan de slag. Ik geloof dat ik 2 dagen later al iets te zien kreeg….wow zo snel! En stukje bij beetje werd het beter en mooier. En hoe lastig mijn vragen soms ook waren Jolanda ging net zo lang door tot het was zoals ik graag wilde, maar gaf zeker ook aan als iets op een andere manier beter of mooier zou zijn en dacht mee met mijn teksten. De site past bij mij en krijg ik hele positieve reacties op. Nu is het aan mij om er actief mee aan de slag te gaan in de vorm van het schrijven van blogs. Dat vind ik nog lastig omdat ik de tijd er (nog) niet voor kan vinden.

Dankjewel Jolanda voor het resultaat van www.annewierckx.nl