Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

StilleWateren  |  over mij

Over mij

Hier geloof ik in:
* Dat de wereld jou nodig heeft. Jij hebt de wereld iets te geven; jouw unieke bijdrage. Om dit te ontdekken, is zelfreflectie belangrijk. Als jij jezelf leert kennen, ontdek je jouw eigen wijsheid.
(zie: over zelfreflectie)
* Dat ‘iets maken’ goed is voor iedereen. Het kan je helpen om bepaalde zaken voor jezelf helder te krijgen, om een duidelijker beeld te krijgen van een kwestie of doel. En je wordt er blij van! Door middel van workshops of de zelfreflectiekaarten kun je ontdekken wat bij jou past.
(zie: werken met zelfreflectie)
* Dat jij op eigen benen kan staan, jouw eigen beslissingen kan nemen en uit jouw eigen kracht kan putten. Jij hebt jouw eigen wijsheid, en wanneer je die vindt kun je ‘Ja’ zeggen tegen datgene waar jouw hart van gaat zingen. De volgende stap is, dit concreet in de wereld zetten. Ik kan je daarbij helpen.
(zie: werken met mij)
* Dat ik als mens groei, wanneer ik meer over mijzelf leer. Zelfreflectie is daarbij onmisbaar en is nooit ‘klaar’. Het is de start van een reis naar de kern van wie jij bent, wat je wilt en wat belangrijk voor jou is.
(zie: (zelf)reflectiekaarten)

Dit vind ik belangrijk:
– oprechte aandacht
– keuzes maken met mijn hart en hoofd
– vertrouwen op mijn intuïtie
– zeggen wat ik doe, en doen wat ik zeg
– creëren, de wereld een beetje mooier maken

Dit heb ik tot nu toe gedaan:
* In de bijna 25 jaar die ik in het (speciaal) onderwijs heb gewerkt heb ik veel geleerd over de (emotionele) ontwikkeling van kinderen – en van de volwassenen die hen begeleiden. De verschillende coach-opleidingen die ik heb gedaan hebben me laten zien dat persoonlijke groei en zelfreflectie onmisbaar zijn wanneer je anderen wilt begeleiden.
* Nadat ik verschillende relaties heb gehad voel ik nu eindelijk hoe ontzettend belangrijk de relatie met mijzelf is. Ik heb met hulp van anderen geleerd om op mijzelf te vertrouwen – en tegelijkertijd te vertrouwen op het universum/God/de Bron/het leven. ‘Zijn’ is mijn persoonlijke missie en ik kom daar steeds dichterbij.
* Mijn hele leven lang ben ik al ‘mooie dingen’ aan het maken. Ik vind het magisch om iets wat eerst alleen nog maar een idee in mijn hoofd was, werkelijkheid te maken.