Het is 1 augustus en vanaf vandaag ben ik zelfstandig ondernemer. Terwijl ik dit typ gaat er van alles door me heen; enthousiasme, zenuwen, vreugde, spanning… De afgelopen maanden heb ik kunnen ‘oefenen’ en kunnen bouwen aan StilleWateren. Letterlijk en figuurlijk; het klussen aan het pand en de ruimte is nog steeds niet helemáál klaar. 

In de afgelopen maanden heb ik kunnen proeven aan het ondernemerschap. Netwerken, online marketing, acquisitie en de altijd fijne administratie. Veel daarvan deed ik natuurlijk al in de afgelopen 10 jaar, maar nu voelt het meer ‘voor het eggie’. Ik heb mezelf verbaasd in het plezier dat ik had ik al deze dingen. Met name netwerken vind ik heel veel leuker dan ik dacht; het onderhouden van het netwerk wordt een volgende stap. Ook marketing is een leuke uitdaging: hoe krijg ik mijn boodschap helder en duidelijk bij mijn toekomstige klanten? Hoe laat ik heel Amersfoort en omstreken weten dat ik er ben? Het vraagt ook heel duidelijk om zichtbaarheid: mijzelf neerzetten in de wereld. Ik ben voor mijzelf al wat grenzen over gegaan. 

de plekMijn droom en missie: een plek creëren waar allerlei mensen bij elkaar komen om vanuit hun hart te werken en te ontwikkelen. Ik wil graag dat de ruimte een plek is van inspiratie, van leren, van ontmoeten en groeien. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn – en meer over jezelf kunt ontdekken.  

Vanaf vandaag sta ik helemaal op mijn eigen twee benen. Alleen, in een nieuwe stad, en met m’n hart barstensvol vreugde. Ik ben helemaal vrij en maak mijn eigen keuzes in wat ik doe en met wie. Wat een vrijheid!  Mijn hart zingt en ik volg haar vrolijk. Waar mijn twee benen me ook brengen mogen.