Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Favorieten: Divi

Door: Jolanda Sieders
Datum: 17 nov 2021

Een aantal jaar geleden ‘struikelde’ ik over Divi. Een thema met een ‘bouwer’, een soort blokkendoos waarmee je heel eenvoudig websites kunt bouwen. Aan de voorkant, zodat je precies ziet wat je doet. In de loop van de jaren is het thema en de (inmiddels ingevoegde) bouwer flink vernieuwd en steeds weer wat beter en veelzijdiger geworden. Als je klant van me bent vind je op de website ikkanhetzelf.stillewateren.com filmpjes waarin ik laat zien hoe je met Divi kunt werken.

Voordelen

  • Een WYSIWYG manier om pagina’s op te bouwen en allerlei handige onderdelen toe te voegen zoals video, galerij, contactformulier, webshop etc.
  • Volledige controle over de look and feel van je website. Je kunt werkelijk álles aanpassen. Iedere kleur (en zelfs deze ‘globaal’ instellen zodat je met 1 klik die kleur overal op je site kunt aanpassen), randje, lettertype, afmeting, animatie bij muis-over etc etc.
  • Bijzonder goede helpdesk die snel reageren (via chat) en met goede oplossingen komen.
  • Het thema is bijzonder betaalbaar: voor $ 249 heb je een leven lang updates voor een onbeperkt aantal websites.

Nadelen

  • Het vergt wel enige oefening om met Divi te werken (vandaar de filmpjes). Daarom krijgen mijn klanten altijd een instructie én neem ik bij vragen een filmpje op zodat ze het daarna zelf kunnen.
  • De veelzijdigheid kan ook zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt zoveel aanpassen dat het kan gebeuren dat je iets aanpast en later géén idee meer hebt waar je dat precies hebt gedaan.

Wil je zelf met Divi aan de slag? Dan kun je tijdens Black Friday een mooie korting krijgen op de website van Elegant Themes! Ik heb geen aandelen, overigens 😉 Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ik ontmoet je graag!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere blogs over dit thema

Herfstequinox

Herfstequinox

Loslaten, ruimte maken, delen Als ik de deur van mijn balkon open zet, ruik ik de herfst. Het is fris en een beetje vochtig. Het ruikt naar natte bladeren en de donkere geur van aarde. Ik haal diep adem; misschien is het omdat ik in de herfst geboren ben, maar ik houd...

Lees meer
niet meer doen

niet meer doen

Ik zit op m'n balkon en ik zucht. Ik ontspan wat meer in de stoel en haal nog eens diep adem. Met m'n ogen dicht voel ik mijn lijf, voel ik hoe ik thuis kom. Dit is het eerste weekend in ééuwen dat ik niks hóef - of in ieder geval zo voelt het. En ik heb de afgelopen...

Lees meer
Feest van Overvloed

Feest van Overvloed

Overvloed. Dankbaarheid. Oogst. Vandaag vieren we het Feest van Overvloed, of Lughnasad zoals onze voorouders het noemden. De eerste oogst is van het land gehaald, een tijd van hard werken breekt aan. De volle groeikracht van de lente en het begin van de zomer is...

Lees meer