Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Auratypes volgens Human Design

Door: Jolanda Sieders
Datum: 26 feb 2023

De types binnen Human Design worden aura-types of energie-types genoemd. Dit verwijst naar de manier waarop de verschillende types energie uitstralen, hoe ze interacteren met de wereld om hen heen. 

En jij? Herken jij jezelf in de beschrijving van de verschillende aura-types?

Reflector: mensen met het aura-type van een reflector zijn erg gevoelig voor energie en daarom proeven zij van hun omgeving. Hun aura is in de basis afwerend, vooral uit zelfbescherming.

Projector: hun aura is gefocussed en opnemend. Wanneer iemand met een projector-aura met je in gesprek gaat, zoomt hij of zij sterk op je in en neemt als het ware jouw energie in zich op.

Manifestor: mensen met dit aura-type hebben een aura om zich heen dat gesloten en afwerend is. Ze vertellen in zekere zin daarmee dat ze hun eigen ding willen doen en in hun eigen flow willen blijven.

Generator: dit aura-type is open en omhullend. Wanneer een generator zijn of haar energie inzet voor dingen die hem of haar blij maakt, wil iedereen daar graag bij in de buurt zijn.

Tenslotte is er nog de Manifesting Generator; een combinatie van de aura-types Manifestor en Generator. De energie die deze mensen uitstralen is op het ene moment heel uitnodigend en op het andere moment willen ze vooral met rust gelaten worden om hun ding te doen.

1 Reactie

  1. CaVibara

    Leuk en interessant om te weten
    Dank u wel voor de duidelijke uitleg.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

Midzomer – geniet van het leven!

Midzomer – geniet van het leven!

Het is Midzomer, hoewel het lijkt alsof de zomer nog moet beginnen. De natuur trekt zich daar niets van aan en groeit en bloeit in al haar glorie. De groeikracht in de natuur is nu op haar sterkst en alles reikt uit, is uitbundig en viert het leven. Hoe is dat met...

Lees meer
Familie

Familie

Eind mei maakte ik in 10 dagen een reis door 3 landen en langs allerlei vormen van familie. Het was een boeiende en zeer vermoeiende reis, maar met mooie inzichten. Een korte impressie. Festival familie Ik zit in onze heerlijke klapstoel voor de camper, onder de...

Lees meer
Human Design: de 9 centra

Human Design: de 9 centra

De 9 centra van jouw Human Design chart en hun thema's Wanneer je jouw Human Design chart bekijkt, zie je 9 figuurtjes die ingekleurd of wit zijn. Dit worden de 'centra' genoemd. Ze zijn verbonden met de chakra's en hebben allemaal hun eigen thema.Is een centrum...

Lees meer