Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Auratypes volgens Human Design

Door: Jolanda Sieders
Datum: 26 feb 2023

De types binnen Human Design worden aura-types of energie-types genoemd. Dit verwijst naar de manier waarop de verschillende types energie uitstralen, hoe ze interacteren met de wereld om hen heen. 

En jij? Herken jij jezelf in de beschrijving van de verschillende aura-types?

Reflector: mensen met het aura-type van een reflector zijn erg gevoelig voor energie en daarom proeven zij van hun omgeving. Hun aura is in de basis afwerend, vooral uit zelfbescherming.

Projector: hun aura is gefocussed en opnemend. Wanneer iemand met een projector-aura met je in gesprek gaat, zoomt hij of zij sterk op je in en neemt als het ware jouw energie in zich op.

Manifestor: mensen met dit aura-type hebben een aura om zich heen dat gesloten en afwerend is. Ze vertellen in zekere zin daarmee dat ze hun eigen ding willen doen en in hun eigen flow willen blijven.

Generator: dit aura-type is open en omhullend. Wanneer een generator zijn of haar energie inzet voor dingen die hem of haar blij maakt, wil iedereen daar graag bij in de buurt zijn.

Tenslotte is er nog de Manifesting Generator; een combinatie van de aura-types Manifestor en Generator. De energie die deze mensen uitstralen is op het ene moment heel uitnodigend en op het andere moment willen ze vooral met rust gelaten worden om hun ding te doen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

Voorbij de brandstapel

Voorbij de brandstapel

Afgelopen week ben ik naar de voorstelling 'De Heks van Almen' geweest. Ik had me niet 'ingelezen', dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik had alleen van anderen gehoord dat een mooie en indrukwekkende voorstelling was over de heksenvervolging. Met mijn jeugd...

Lees meer
Feest van de Verbinding: vertrouw jij op jouw plannen?

Feest van de Verbinding: vertrouw jij op jouw plannen?

Er is nu geen ontkomen meer aan: de Lente is gearriveerd. De natuur laat haar groeikracht zien, (fruit)bomen bloeien, de tuin krijgt steeds meer kleur en overal zijn vogels druk met nesten en jongen. Met een beetje geluk kunnen wij op een onbewaakt ogenblik ook al van...

Lees meer
Soms zit het mee…

Soms zit het mee…

... en soms. Tja. Als er iets is dat ik inmiddels wel heb ervaren, is dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. Van meerdere gestrande relaties tot die boterham met chocopasta die op z'n kop op de keukenvloer beland en van mijn telefoon verliezen op de...

Lees meer