Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

vertalen van ‘mij’ naar woorden en plaatjes

Door: Jolanda Sieders
Datum: 18 feb 2019

Ik ben blij met de nieuwe site. In ruim een jaar tijd is dit al de 4e voor mij. En jij bent een heel prettig mens om mee samen te werken.

Het voelde of ik je al jaren kende, en jij mij. Dus ik zou je aan iedereen aanraden. Wat je vooral voor mij hebt gedaan is de vertaling van “mij” naar woorden en plaatjes. Dankzij jou kunnen nu ook de snelle beslissers mijn aanbod vinden. En het bewijs is er dat het fijn is om direct door te kunnen klikken van product naar aankoop.

Jannemarie – Doe je ding

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *