Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

vertalen van ‘mij’ naar woorden en plaatjes

Door: Jolanda Sieders
Datum: 18 feb 2019

Ik ben blij met de nieuwe site. In ruim een jaar tijd is dit al de 4e voor mij. En jij bent een heel prettig mens om mee samen te werken.

Het voelde of ik je al jaren kende, en jij mij. Dus ik zou je aan iedereen aanraden. Wat je vooral voor mij hebt gedaan is de vertaling van “mij” naar woorden en plaatjes. Dankzij jou kunnen nu ook de snelle beslissers mijn aanbod vinden. En het bewijs is er dat het fijn is om direct door te kunnen klikken van product naar aankoop.

Jannemarie – Doe je ding

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

mooie samenwerking

Ineens kreeg ik het op mijn heupen en moest er een site komen. En het liefst morgen. 😊Jolanda heeft me hier zo fijn mee geholpen. Ze dacht mee, veranderde sommige zinnen zodat het net anders overkwam. Precies zoals ik het eigenlijk bedoelde. Alle vragen die ik...

Lees meer

vanuit mijn kern naar mijn missie

De website is een reflectie van mijzelf geworden. Door jouw prettige manier van vragen stellen, graven en verder onderzoeken, ben ik vanuit mijn kern bij mijn missie gekomen.... het uitgangspunt om mee verder te gaan. Het was zo prettig samenwerken omdat jij dezelfde...

Lees meer

de juiste vragen

Mijn eerste ervaring met Jolanda was op een workshop die ik bij haar volgde om een droombord te maken. Direct voelde ik een klik. Ik voelde mij door haar gezien! Toen ze vertelde dat ze ook websites maakt raakte ik geïnteresseerd. Ik was helemaal niet van plan om mijn...

Lees meer