Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie leven |  de ruimte

de ruimte

Zoek jij een prachtige ruimte om jouw missie te leven? Om een workshop te geven, een lezing, overleg te hebben met collega’s of om in alle rust te kunnen werken? Dan ben je bij StilleWateren aan het goede adres. Aan de Bloemendalsestraat 27 is een plek om even bij jezelf te zijn, om te werken, ontdekken en creëren. Een plek van rust en inspiratie.

Niet alleen geef ik hier zelf workshops en trainingen (zie de agenda), maar de plek is ook beschikbaar voor anderen. Wil je meer weten? Hieronder vind je meer informatie of neem contact op over de mogelijkheden van het huren van de ruimte.

(klik HIER voor de foto’s van de verbouwing)

Wat is er mogelijk?

  • workshops, lezingen of trainingen geven, een verjaardagsfeestje, boekpresentatie of bijeenkomsten van intervisiegroepen, etc.
  • rustig werken (je deadline halen, scriptie afmaken of die sjaal afbreien) – zie hiervoor de agenda voor ‘werken in stilte’.
  • vergaderen, een hei-dag of BOT-overleg (benen op tafel)

Voor wie is de ruimte geschikt?

  • groepen tot 20 personen
  • alle leeftijden
  • alle geloven, achtergronden, politieke overtuigingen, geaardheid en huidskleuren zijn welkom; de basis is altijd respect
  • de ruimte is helaas niet echt rolstoelgeschikt (sorry!)

Wat zijn de kosten?

  • Afhankelijk van het bedrijf of de (ideële) instelling hanteer ik verschillende tarieven. Neem contact op zodat ik je meer kan vertellen over deze tarieven. Bij een terugkerende activiteit is een aangepast tarief mogelijk. Dit is inclusief onbeperkt koffie en thee met wat lekkers. Lunch is eventueel te verzorgen, neem contact op om hier iets over af te spreken.
  • Een flipover en beamer zijn aanwezig en tegen meerprijs te gebruiken.
  • De dagdelen ‘werken in stilte’ kosten 5 euro per persoon per dagdeel. Dit is inclusief onbeperkt koffie en thee met wat lekkers. Ook kun je natuurlijk gebruik maken van de wifi.

Bereikbaarheid

De Bloemendalsestraat ligt in het centrum van Amersfoort. Met de auto kom je er via afrit 8 op de A28, dan de borden ‘centrum’ volgen en ‘parkeergarage ‘De Flint’ (voor een hele dag betaal je € 9,50 of 0,04 per minuut). Het betekent ook betaald parkeren vlak in de buurt, maar als je bereid bent om een minuut of 5 te lopen kun je je auto gratis parkeren in de Van Almondestraat of daarachter (gebruik je navigatie). En, parkeren kan ook in de parkeergarage van De Flint (betaald), dat is ook een paar minuten lopen. Het treinstation van Amersfoort (centraal) is een goed kwartier lopen, dwars door het prachtige centrum. Je komt dan langs de grachtjes en de muurhuizen, de Middeleeuwse stadsrand. Een OV-fiets huren kan natuurlijk ook, regel dit wel van tevoren.

Op de huur van de ruimte van StilleWateren zijn huurvoorwaarden van toepassing.