Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

helder waar ik voor sta

Door: Jolanda Sieders
Datum: 25 mrt 2020

“Jolanda stelt de juiste vragen en nodigt je uit in de juiste richting. Ze spreekt duidelijke taal vanuit een heldere visie, heeft kennis van zaken en helpt je echt op weg naar de kern van wie je als ondernemer (en als mens (laten we eerlijk zijn)) bent. Ik heb door haar toedoen in twee gesprekken eindelijk helder waar ik voor sta in mijn dertig jaar ondernemerschap.”

Hugo Vos | Furore – Werkplaats van de Verbeelding

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

milder naar mezelf

"Door alle oefeningen ben ik o.a. meer te weten gekomen over mijn waarden, oordelen, waar ik blij van word, waar ik dankbaar voor ben.  Dit helpt me om mezelf beter te begrijpen, mild te zijn naar mezelf toe en om meer te genieten. Het voelt 'steviger'; dit ben...

Lees meer

de plek

Prachtige sfeervolle ruimte waar ik me gelijk thuis voelde! Caroll

Lees meer

reflectiekaarten

"Die kaarten van jou zijn eng... Ik was dinsdag bij de coach en die diepte uit dat ik altijd alles positief maak, goed praat, uitleg en analyseer om maar niet te hoeven voelen dat iets ook wel eens teleurstellend, verdrietig of ronduit klote is. Vandaag trek ik...

Lees meer