Crone Cirkels

Elke 1e zondag van de maand vormen we een Cirkel van Crones – van vrouwen in de overgang. Je bent welkom in elke fase van de overgang; of je nu net klachten krijgt, volop opvliegers hebt of al tegen het einde van de overgang aan zit.

We delen, wisselen uit en verbinden. We ontmoeten elkaar in het vrouw-zijn, in de overgang van volwassen vrouw naar crone. Wat betekent dat dan, crone zijn? En wat houdt die overgang in? Hoe is het voor jou en waar loop jij tegenaan?

We verzachten, ontspannen en ontvangen. We genieten van het samen zijn en (her)verbinden ons met het vrouwelijke in onszelf en de ander. Wat kan jou helpen en hoe kunnen we er voor elkaar zijn? Hoe is het om in die vrouwelijke bedding helemaal jezelf te zijn?

We starten de avond met een korte meditatie en een deelronde. Daarna volgt er een actieve oefening. Iedere avond zal weer net een beetje anders zijn, we volgen daarbij ons gevoel. We sluiten af met een deelronde.

Waar: Yoga Centrum Amersfoort
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Bijdrage: 10 euro
(de cirkel gaat door bij minimaal 6 en maximaal 10 vrouwen)

Datum

03 nov 2024

Tijd

19:30 - 21:30
Categorie
QR code

1 Reactie

  1. Ellis de Heij

    hoi Jolanda,

    Ik zou wel bij de crone cirkel willen zijn, maar ik heb overdag ook iets en weet niet zeker of ik het op tijd red om terug te zijn, noch of ik daarna nog puf heb…
    Mag een halfslachtige opgave ook?
    Ik hoop het!

    Antwoord

Reactie verzenden

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *