Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Zelfreflectie voor Ondernemers

4 dagen reflecteren op jou en je bedrijf; voor meer bezieling, een helder manifest en vol vertrouwen als ondernemer!

Deze 4 dagen zijn voor jou als ondernemer, wanneer je al even je eigen bedrijf hebt. Je bent op zoek naar de volgende stap of je wilt onderzoeken hoe je het vuur waarmee ze gestart bent weer kunt terugbrengen.

Na deze dagen:

  • weet je waar jij als ondernemer en je bedrijf voor staan
  • heb je jouw missie (weer) helder voor ogen en kun je dit duidelijk verwoorden
  • heb je meer geleerd over wie jij bent als ondernemer en wat jouw kracht is
  • neem je vol vertrouwen de volgende stap als ondernemer!

In dit traject is ruimte voor maximaal 4 ondernemers. We gaan werken met archetypen, beelden creëren die jouw manifest ondersteunen en spelen met woorden zodat jij de juiste toon voor jouw (toekomstige) klanten kunt vinden. Ook maak je kennis met Human Design, een krachtige tool om jezelf beter te leren kennen.

– dag 1: jouw manifest; vind jouw intentie
– dag 2: jouw manifest; breng jouw intentie in beeld
– dag 3: het archetype van jouw bedrijf
– dag 4: maak jouw missie zichtbaar; introductie in Human Design

Data: 25 november, 2, 9 en 16 december 2024, na 6 weken is er een terugkomdag (deze datum spreken we samen af)
Tijd: 10.30 – 16.00 uur
Kosten: € 999,00 p.p. (excl. btw)
De training gaat door bij 3 of 4 deelnemers.

“Deze periode ben ik bezig met de vraag hoe ik mijn coachingspraktijk naar een hoger niveau kan tillen. Ik zoek naar handvatten, zonder een groot business businesscoachingstraject aan te gaan: volgens mij is dat nu niet de bedoeling voor mij.

En toen kwam ik een promotiefilmpje voor ‘Zelfreflectie voor ondernemers’ tegen. Praktisch én diepgaand, drie dagen en op fietsafstand in de mooie binnenstad van Amersfoort. Precies wat ik zocht.

Er was aandacht voor mijn bedrijf, voor mij als persoon en voor allerlei andere factoren die bij een eigen bedrijf komen kijken. Waardevol ook om dit binnen een groep te delen, die door Jolanda op een rustige, aandachtvolle en lichte manier werd begeleid.

‘Zelfreflectie voor ondernemers’ is iets voor jou als je al een eigen bedrijf hebt en je afvraagt wat de volgende stappen worden. Als je bereid bent om niet alleen naar de zakelijke kant te kijken, maar ook naar binnen wil keren. Om er vervolgens het beste uit te halen.”

Amber, coach

“Zelfreflectie voor ondernemers bij StilleWateren heeft me geholpen om opnieuw en met een frisse blik naar mijn bedrijf te kijken. Door onderzoeken, schrijven, voelen en creatieve opdrachten, kreeg ik steeds helderder wat mijn plan van aanpak moest zijn. 

De opbouw en het uitgangspunt van deze cursus is geweldig. Alles kwam samen en viel voor mij op zijn plek. Daarnaast is het ook nog eens super leuk om te doen.” 

Bea Stigter – mindfulness- en ademcoach, BeAcademy

Bij Stille Wateren heb ik met veel plezier kunnen reflecteren op mijn onderneming Yogazin door de bezielende, wijze en creatieve leiding van Jolanda. Het heeft mij veel inzichten gegeven over wie ik ben, mijn eigen wijsheid en wat de wereld daaraan heeft. Dit geeft mij vertrouwen mijn diensten verder te ontwikkelen. In een rustige sfeer, mooie ruimte, goed verzorgd programma en door Jolanda’s open houding en reflectieve vragen voelde ik me uitgenodigd om te zien wat er is en wat er kan. Er staan weer leuke activiteiten op mijn: “zo ga ik verder” lijstje.

Reflecteren op je onderneming. Een aanrader!”

Trudy Paus – Yogadocente en ritueel begeleider, YogaZin

“Jolanda stelt de juiste vragen en nodigt je uit in de juiste richting. Ze spreekt duidelijke taal vanuit een heldere visie, heeft kennis van zaken en helpt je echt op weg naar de kern van wie je als ondernemer (en als mens (laten we eerlijk zijn)) bent. Ik heb door haar toedoen in twee gesprekken eindelijk helder waar ik voor sta in mijn dertig jaar ondernemerschap.”

Hugo Vos – Furore, Werkplaats van de Verbeelding

“Tijdens de training heb ik zicht gekregen op mijn kernwaarden en mijn missie, wat ik te brengen heb, en hoe ik dat in kan zetten in mijn bedrijf. Jolanda heeft hiervoor mooie afwisselende oefeningen, waardoor je dingen helder krijgt. Naast het reflecteren op jezelf, spiegel je ook met de andere deelnemers, dat geeft een leuke en waardevolle extra dimensie vond ik. En bovendien heb ik nu mijn eerste acties concreet en overzichtelijk staan. Jolanda begeleid alles op een hele fijne, rustige en geduldige manier en stelt goede verdiepingsvragen, waardoor het resultaat nog beter wordt. Een mooie manier om met je bedrijf én met jezelf bezig te zijn en verder te komen.”

Marieke