Vier je innerlijke vuur

Om het begin van de lichte periode van het jaar te vieren voelden wij (Jolanda en Marike) de roep om ons en jouw innerlijk vuur aan te wakkeren en te koesteren. We nemen je mee naar de Oerboerderij in Twente op een creatieve reis. We hebben een rijk palet aan ingrediënten voor een mooie week. Aan de basis staan de 13 fasen van het Intentional Creativity proces, die we aanvullen met: (kamp)vuur, Beltane, zielebeelden, magie, plezier, het heilig huwelijk tussen het mannelijke en vrouwelijke, sjamanistisch systemisch werk, liefdevolle zelfzorg, stilte, passie, heerlijk eten, schrijven, godinnenkracht, energie van de baarmoeder, misschien wel een cacao ceremony en dans.

 

Wil jij jouw innerlijke vuur vieren?
Ga dan mee op deze reis!

 

Bij deze reis zit inbegrepen:

  • een volledig verzorgde midweek in Twente, in een fantastische boerderij
  • je eigen slaapkamer
  • inclusief alle materialen
  • samen koken in de grote keuken met alle voorzieningen
  • professionele begeleiding in het creatieve proces

Praktische informatie

Datum: maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei 2024
Locatie: De Oerboerderij in Twente
Kosten: € 636,00 per persoon (incl. btw)
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Ga mee op deze reis vol creatiekracht en magische vrouwelijke expressie.

Over Marike

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik vele talenten heb mogen ontwikkelen in mijn leven. Van antropologe in een Aboriginal community in Australie, tot het delen van 2019 zelf gehaakte hartjes in 2019 om ons te herinneren aan het licht en de liefde. Van universitair docent gespecialiseerd in diversiteit in organisaties en onderwijs tot grondlegster van de Geluksroute.
Ik heb mij mogen verdiepen in prachtige wijsheid als systemisch werk, focusing, shamanistisch werk, voice dialogue, theater, vrouwenichaamswerk, storytelling, intentional creativity, the Work, NLP, schaduwwerk, mindfulness en diverse vormen van meditatie.

Mijn liefde voor het leven geef ik op dit moment, naast de Geluksroute, door het maken sacred viltcreaties onder de naam Meraki, met vrouwencirkels, en inspirerende projecten zoals Cirkel van Veerkracht. En natuurlijk in mijn coach-Praktijk voor WelZijn, waar ik zowel met individuen als met groepen ook gebruik maak van intentional creativity.

Mijn vilt creaties vind je op MERAKI-Intentional creativity | Facebook

Over Jolanda

De laatste tijd voelt het alsof mijn leven ‘full-circle’ is; toen ik na de Havo naar de opleiding ‘Vormgeving en Communicatie’ wilde zodat ik bij een reclamebureau kon werken, werd ik niet toegelaten. Ik ging naar de Pabo, heb 25 jaar in het onderwijs gewerkt en op die manier allerlei vaardigheden opgedaan en véél geleerd over (de ontwikkeling van) mensen.

Toen ik in 2017 me volledig richtte op mijn bedrijf begon ik met ‘mooie dingen maken’ en langzamerhand verschoof het accent naar het proces in plaats van het resultaat. En nu realiseer ik me dat ik allerlei opdrachten heb die zich in het werkveld van communicatie & vormgeving bevinden… maar wel vanuit de verbinding met het hart en de ziel.

Het creatieve stuk in mij is nooit helemaal stil; het ‘moet’ soms iets creëeren. Ik laat me dan graag leiden door wat wil ontstaan (en soms verbaas ik mijzelf). In workshops zoals een Droombord maken of creatief reflecteren neem ik graag anderen mee in het magische proces van creëeren vanuit je hart.
Je bent van harte welkom.