Wijsheid van je voorouders

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de wijsheid van onze voorouders beter hoorbaar. Als je de tijd neemt om te zakken in die stilte, en bereid bent om diep te luisteren, kun je hen horen.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de liefde van onze voorouders beter voelbaar. Als je je ogen sluit en je voorstelt dat achter jou een oneindige driehoek van voorouders staat die het leven keer op keer hebben doorgegeven opdat jij nu hier kunt zijn, en je uitnodigen een beetje op hen te leunen, dan opent zich iets in het liefdesverhaal van jouw leven.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de kracht van onze voorouders beter merkbaar. De kracht die zij aan jou willen doorgeven opdat jij mag cocreeren met het leven, om het het helemaal van jou te laten zijn.

Met de wijsheid, de liefde en de kracht uit dit veld gaan we een zielsportret maken. Door middel van de 13 fasen van het intentional creativity proces met onder andere meditatie, schrijven, bewegen, stilte en schilderen kom je in contact met deze wijsheid en gaan jullie op avontuur.

 

Wil jij de wijsheid van jouw voorouders ontdekken?
Ga dan mee op deze reis!

 

Bij de prijs is inbegrepen:

  • een volledig verzorgde midweek op het eiland Tien Gemeten, in het Haringvliet tussen Zuid-Holland en Zeeland
  • ruime slaapkamers met gedeelde badkamers
  • inclusief alle materialen
  • alle ruimte om met speciale dieetwensen rekening te houden aangezien er gezamenlijk gekookt zal worden in een keuken voorzien van alle gemakken
  • professionele begeleiding in het creatieve proces
  • een online meeting voorafgaand aan de week, waar je ook een eerste oefening voor de week krijgt (kun je hier niet bij zijn, dan nemen we individueel contact met je op)

Praktische informatie

Datum: maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november 2023
Locatie: De Laurettahoeve op TienGemeten
Kosten: € 636,00 per persoon (incl. btw) voor een éénpersoonskamer, € 606,00 voor een twee-persoonskamer (hiervan is er 1 beschikbaar)
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6

Ga mee op deze reis vol creatiekracht en magische vrouwelijke expressie.

Over Marike

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik vele talenten heb mogen ontwikkelen in mijn leven. Van antropologe in een Aboriginal community in Australie, tot het delen van 2019 zelf gehaakte hartjes in 2019 om ons te herinneren aan het licht en de liefde. Van universitair docent gespecialiseerd in diversiteit in organisaties en onderwijs tot grondlegster van de Geluksroute.
Ik heb mij mogen verdiepen in prachtige wijsheid als systemisch werk, focusing, shamanistisch werk, voice dialogue, theater, vrouwenichaamswerk, storytelling, intentional creativity, the Work, NLP, schaduwwerk, mindfulness en diverse vormen van meditatie.

Mijn liefde voor het leven geef ik op dit moment, naast de Geluksroute, door het maken sacred viltcreaties onder de naam Meraki, met vrouwencirkels, en inspirerende projecten zoals Cirkel van Veerkracht. En natuurlijk in mijn coach-Praktijk voor WelZijn, waar ik zowel met individuen als met groepen ook gebruik maak van intentional creativity.

Mijn vilt creaties vind je op MERAKI-Intentional creativity | Facebook

Over Jolanda

De laatste tijd voelt het alsof mijn leven ‘full-circle’ is; toen ik na de Havo naar de opleiding ‘Vormgeving en Communicatie’ wilde zodat ik bij een reclamebureau kon werken, werd ik niet toegelaten. Ik ging naar de Pabo, heb 25 jaar in het onderwijs gewerkt en op die manier allerlei vaardigheden opgedaan en véél geleerd over (de ontwikkeling van) mensen.

Toen ik in 2017 me volledig richtte op mijn bedrijf begon ik met ‘mooie dingen maken’ en langzamerhand verschoof het accent naar het proces in plaats van het resultaat. En nu realiseer ik me dat ik allerlei opdrachten heb die zich in het werkveld van communicatie & vormgeving bevinden… maar wel vanuit de verbinding met het hart en de ziel.

Het creatieve stuk in mij is nooit helemaal stil; het ‘moet’ soms iets creëeren. Ik laat me dan graag leiden door wat wil ontstaan (en soms verbaas ik mijzelf). In workshops zoals een Droombord maken of creatief reflecteren neem ik graag anderen mee in het magische proces van creëeren vanuit je hart.
Je bent van harte welkom.