Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Midwinter: met welke intentie ga jij het nieuwe jaar in?

Door: Jolanda Sieders
Datum: 22 dec 2022

Voor mij is dit Oudjaarsnacht; vanaf morgen (of eigenlijk overmorgen) worden de dagen langer en wordt het lichter. Ik neem deze dagen de tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Waar ben ik trots op en dankbaar voor? Wat mag er gaan, wat laat ik los? Daarna komt het moment om je intentie te zetten voor het nieuwe jaar met een vuurtje of veel kaarsen. Schrijf, dans, zing of teken je intentie de wereld in!

Nadat de deelnemers aan de workshop afgelopen zaterdag al hun Droombord hebben gemaakt (mijn handen jeukten!), ga ik morgen aan de slag. Dat klinkt heel voortvarend, maar de uitdaging is om het te laten ontstaan. Vanuit meditatie en het voelen van de waarden die ik komend jaar centraal wil stellen, komt dan de intentie en daarna het verbeelden. Kopje thee, muziekje, warme sloffen… ik ben benieuwd wat er gaat komen.

En jij? Met welke intentie stap jij het nieuwe jaar in?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

De illusie van onafhankelijkheid

De illusie van onafhankelijkheid

Via de nieuwsbrief van MaatschapWij kwam ik op de website van Marc Siepman, getriggerd door zijn experiment met het niet meer werken voor geld. Dat alleen vind ik al intrigerend, maar het was wat ik daarna las dat me echt aan het denken zette. "Het idee dat je...

Lees meer
Vol verwachting…

Vol verwachting…

Het is bijna Sinterklaas. Het is donker buiten, en koud. De bomen zijn bijna allemaal kaal, het waait en achter de ramen van de huizen in de straat verschijnen steeds meer lichtjes. Hoe eerder het donker wordt buiten, hoe meer ik uitkijk naar het nieuwe jaar. Niet...

Lees meer
Herfstequinox

Herfstequinox

Loslaten, ruimte maken, delen Als ik de deur van mijn balkon open zet, ruik ik de herfst. Het is fris en een beetje vochtig. Het ruikt naar natte bladeren en de donkere geur van aarde. Ik haal diep adem; misschien is het omdat ik in de herfst geboren ben, maar ik houd...

Lees meer