Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Midwinter: met welke intentie ga jij het nieuwe jaar in?

Door: Jolanda Sieders
Datum: 22 dec 2022

Voor mij is dit Oudjaarsnacht; vanaf morgen (of eigenlijk overmorgen) worden de dagen langer en wordt het lichter. Ik neem deze dagen de tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Waar ben ik trots op en dankbaar voor? Wat mag er gaan, wat laat ik los? Daarna komt het moment om je intentie te zetten voor het nieuwe jaar met een vuurtje of veel kaarsen. Schrijf, dans, zing of teken je intentie de wereld in!

Nadat de deelnemers aan de workshop afgelopen zaterdag al hun Droombord hebben gemaakt (mijn handen jeukten!), ga ik morgen aan de slag. Dat klinkt heel voortvarend, maar de uitdaging is om het te laten ontstaan. Vanuit meditatie en het voelen van de waarden die ik komend jaar centraal wil stellen, komt dan de intentie en daarna het verbeelden. Kopje thee, muziekje, warme sloffen… ik ben benieuwd wat er gaat komen.

En jij? Met welke intentie stap jij het nieuwe jaar in?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere blogs over dit thema

Voorbij de brandstapel

Voorbij de brandstapel

Afgelopen week ben ik naar de voorstelling 'De Heks van Almen' geweest. Ik had me niet 'ingelezen', dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik had alleen van anderen gehoord dat een mooie en indrukwekkende voorstelling was over de heksenvervolging. Met mijn jeugd...

Lees meer
Feest van de Verbinding: vertrouw jij op jouw plannen?

Feest van de Verbinding: vertrouw jij op jouw plannen?

Er is nu geen ontkomen meer aan: de Lente is gearriveerd. De natuur laat haar groeikracht zien, (fruit)bomen bloeien, de tuin krijgt steeds meer kleur en overal zijn vogels druk met nesten en jongen. Met een beetje geluk kunnen wij op een onbewaakt ogenblik ook al van...

Lees meer
Soms zit het mee…

Soms zit het mee…

... en soms. Tja. Als er iets is dat ik inmiddels wel heb ervaren, is dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is. Van meerdere gestrande relaties tot die boterham met chocopasta die op z'n kop op de keukenvloer beland en van mijn telefoon verliezen op de...

Lees meer