Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

magie

Door: Jolanda Sieders
Datum: 15 jun 2017

Ik ben in gesprek met een vrouw die graag haar droom meer concreet wil maken. Ze heeft wel een redelijk idee van wat ze wil, maar nu? Welke stappen moet ze zetten? Hoe kan ze verder?
Nadat ze vertelt heeft wat haar droom ongeveer is, zegt ze dat ze het ook wel echt spannend vindt om dit nu ‘in de wereld te zetten’. Het is toch heel persoonlijk, iets wat echt ‘van mij’ is. Ik begrijp als geen ander hoe spannend dat is, het is alsof je je ziel bloot geeft, het voelt enorm kwetsbaar. En ik weet ook, dat wanneer het uit je hart komt, je op een bepaalde manier niet anders kan. Ik vraag haar wat het haar gaat opleveren, wanneer ze haar droom verwezenlijkt. En daarna, wat het de wereld gaat brengen, als zij krijgt wat zij nodig heeft als zij haar droom tot uitvoering brengt. We komen dan bij haar missie: Liefde. 

Ze straalt. Ik zie en voel dat dit helemaal klopt; het is haar missie om (meer) Liefde in de wereld te brengen. Nu ze dit weet kan ze de stappen die ze zet en de keuzes die ze moet maken, afzetten tegen haar missie. Dient dit Liefde? Is dit een stap die meer Liefde gaat realiseren?
Vanuit haar missie gaat ze op weg om beelden en kleuren te vinden die daarbij passen. Al snel komen we op licht en warmte. Dat wordt de basis van de website die we gaan bouwen, om haar missie en haar droom in de wereld te zetten. 

Dit is voor mij magie. Een idee, een droom, een missie concretiseren en daarmee in de wereld zetten. Net als een magiër voelt het alsof ik iets uit de lucht pluk en het laat verschijnen. Niet met (wils)kracht, maar omdat het er wil zijn. Wat bijzonder. Magisch. 

2 Reacties

 1. Hetty

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Antwoord
 2. Monique Brouwer

  Mooi verwoord, een mooi,spannend en best eng proses, soms..maar ook zo puur en liefdevol. Ik geloof als het van uit het hart komt..Dat het gaat lukken.. Al gaat het vaak niet eens zoals jezelf had gedacht.
  Liefs Monique

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *