Jouw missie vinden  |  jaartraject EigenWijsheid

jaartraject EigenWijsheid

Dit jaartraject is gebaseerd op de (zelf)reflectiekaarten en is een prachtige reis van een jaar naar jouw Eigen Wijsheid. Hoe wil jij jouw leven inrichten? Wat is voor jou wezenlijk? In dit jaar ga je ervaren wat voor jou belangrijke waarden zijn en ontdek je op basis waarvan jij keuzes maakt. Ook ga je merken waar jouw weerstand zit. Wat houdt jou tegen, wat mag je nog ontwikkelen?  Na dit jaar ben je dichter bij jezelf. Je hebt jezelf een stuk beter leren kennen en je weet, wat jouw Eigen Wijsheid is.

Door middel van verschillende soorten opdrachten ga je iedere week met een thema aan de slag. Dit thema trek je uit jouw eigen set kaarten, waardoor jij jouw persoonlijke traject vormgeeft en volgt.
Dit jaartraject is voor jou, wanneer je:

 • Jezelf beter wilt leren kennen, wanneer je nieuwsgierig bent naar wat jouw belangrijkste waarden zijn, waar jouw hart sneller van gaat kloppen – en waarin je nog kunt groeien.
 • Eerlijk tegen jezelf durft te zijn, en bereid bent om ook jouw minder leuke kanten te erkennen.
 • Behoefte hebt aan een traject wat je zelf vormgeeft, én waarin je ondersteuning van een groep krijgt, naast persoonlijke begeleiding van een coach (de mate waarin je deze begeleiding krijgt, kun je zelf kiezen aan de hand van de verschillende varianten van het traject).
 • Bepaalde patronen wilt doorbreken, de dingen anders wilt doen dan je altijd deed, omdat je iets anders wilt in je leven.
 • En vooral: als je wilt oefenen in liefdevol naar jezelf kijken en in jezelf accepteren en dichter bij jouw kern wilt komen. 

Er zijn drie varianten van het jaartraject: ontdekkend, onderzoekend en verdiepend.

Wanneer je je aanmeldt voor het ONTDEKKENDE jaartraject krijg je het volgende:

 • 49 weken lang een opdracht bij jouw thema van die week. Dit is een afwisseling van schrijven, mediteren, tekenen, iets maken, ervaren, schilderen en fotograferen. De afwisselende opdrachten spreken steeds een ander deel van jouw bewustzijn aan. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om de opdracht anders uit te voeren.
 • De set (zelf)reflectiekaarten. Heb je de set kaarten al? Dan krijg je korting.
 • Eén keer een Skype-gesprek van een half uur, op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Bij het werken aan een bepaald thema bijvoorbeeld, of op een voor jou emotionele dag of moment.

Dit traject is volledig online. De kosten voor het ontdekkende jaartraject zijn 299,00 euro (inclusief 21% btw). 

Het ONDERZOEKENDE jaartraject omvat het volgende:

 • 49 weken lang een opdracht.
 • De set (zelf)reflectiekaarten. Heb je de set kaarten al? Dan krijg je korting.
 • Twee keer een Skype-gesprek van een half uur.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep.
 • 5 ontmoetingen met de groep die het jaartraject volgt. Er is een startbijeenkomst, na iedere 3 maanden een werk-ontmoeting (waarop we samen aan de slag gaan met een opdracht) en een afsluitende ontmoeting aan het einde van het jaar.

De kosten voor het onderzoekende jaartraject zijn 459,00 euro (inclusief 21% btw). 

Het VERDIEPENDE jaartraject omvat het volgende:

49 weken lang een opdracht.

De set (zelf)reflectiekaarten. Heb je de set kaarten al? Dan krijg je korting.

Toegang tot de besloten Facebookgroep.

5 ontmoetingen met de groep die het jaartraject volgt.

Je krijgt 6 persoonlijke begeleidingsgesprekken gedurende het jaar. Deze gesprekken vinden in principe in Amersfoort plaats, op een voor jou prettig tijdstip.

De kosten voor het verdiepende jaartraject zijn 859,00 euro (inclusief 21% btw). 

Meer informatie? Kijk dan bij de online cursus op stillewateren.e-learningplaza.nl. Je vindt daar ook de kennismakingscursus van 7 weken.