Los van de dagelijkse dingen, weg van het bekende. Op een bijzondere plaats je eigen proces gaan, maar met de veiligheid van de groep als bedding en spiegel. Kom mee op inspiratiereis!

Een inspiratiereis is een aantal dagen met een groep verblijven op een mooie plek, waarbij je door middel van activiteiten samen en voor jezelf werkt aan een bepaald thema. Soms draagt het moment van het jaar het thema aan, soms de plek. Het proces van het thema doe je in en met jezelf, delen en spiegelen kan met de groep. De begeleiders hebben ervaring met het werken met groepen en dit soort reizen en activiteiten. 

De activiteiten zijn afwisselend en variëren van (geleide) meditatie, schrijfopdrachten tot creatieve werkvormen. Je wordt uitgenodigd om jouw inspiratie rondom het thema te delen. Afhankelijk van de samenwerkende partijen is er de mogelijkheid om een massage te krijgen of zijn er yoga-sessies. Individuele gesprekken behoren altijd tot de mogelijkheid. 

Hieronder het aanbod van de inspiratiereizen. Wanneer er een datum bij de reis staat, kun je hiervoor een plek reserveren. Bij de andere reizen kun je aangeven dat je hiervoor interesse hebt, ik houd je dan op de hoogte van een volgende reis met dit thema. 


[events_list category=”inspiratiereizen”]#_CATEGORYNEXTEVENTS <br />[/events_list]