Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie vinden

Er zijn veel manieren om jouw missie (weer) te vinden. Het vraagt in ieder geval van je, om naar binnen te gaan, om te ontdekken wat er zich binnen in jou afspeelt; zelfreflectie is daarbij een krachtig middel. Welke vragen heb je, wat vertel je jezelf? Welke dromen en welke angsten heb je? Ik bied je een aantal mogelijkheden om jouw missie te vinden.

* (zelf)reflectiekaarten

De set (zelf)reflectiekaarten zijn prachtige kaarten die je geen antwoorden geven, maar vragen stellen… Door na te denken over het thema – geïnspireerd door de vragen – kom je bij jouw Eigen Wijsheid. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de kaarten. Je kunt ze bestellen in de webshop of kom ze bekijken bij StilleWateren in Amersfoort. 

* jaartraject EigenWijsheid

Stel je voor, een jaar lang door middel van allerlei verschillende opdrachten, bijeenkomsten en uitwisselen op Facebook jouw EigenWijsheid ontwikkelen en zo jouw missie vinden. Aan de hand van de thema’s op de (zelf)reflectiekaarten ga jij jouw eigen traject.
Eerst Kennismaken met jouw EigenWijsheid‘ kan ook. 

* workshops

Er zijn een aantal workshops die je kunnen helpen, jouw missie te vinden (en te leven). Alle workshops maken gebruik van creatieve werkvormen om beide breinhelften te stimuleren. Zo is er de workshop ‘Creatief reflecteren’, de workshop ‘Droombord’ en kun je leren hoe je mooie visuals kunt maken met het gratis online programma Canva.