Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie vinden

Er zijn veel manieren om jouw missie (weer) te vinden. Het vraagt in ieder geval van je, om naar binnen te gaan, om te ontdekken wat er zich binnen in jou afspeelt; zelfreflectie is daarbij een krachtig middel. Welke vragen heb je, wat vertel je jezelf? Welke dromen en welke angsten heb je? Ik bied je een aantal mogelijkheden om jouw missie te vinden.

* (zelf)reflectiekaarten

De set (zelf)reflectiekaarten zijn prachtige kaarten die je geen antwoorden geven, maar vragen stellen… Door na te denken over het thema – ge├»nspireerd door de vragen – kom je bij jouw Eigen Wijsheid. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de kaarten. Je kunt ze bestellen in de webshop.

* jaartraject EigenWijsheid

Stel je voor, een jaar lang door middel van allerlei verschillende opdrachten, bijeenkomsten en uitwisselen op Facebook jouw EigenWijsheid ontwikkelen en zo jouw missie vinden. Aan de hand van de thema’s op de (zelf)reflectiekaarten ga jij jouw eigen traject. Wil je eerst kennismaken met de werkwijze van het jaartraject? Volg dan de online cursus ‘Kennismaken met jouw EigenWijsheid‘. Je krijgt dan 7 weken lang iedere week een opdracht bij een kaart uit de (zelf)reflectiekaarten.

* workshops

Er zijn een aantal workshops die je kunnen helpen, jouw missie te vinden (en te leven). Zo is er de workshop ‘Spiegelen’, de workshop ‘Droombord’ en kun je leren hoe je mooie visuals kunt maken met het programma Canva.

* traject: vind jouw missie

Wanneer je in transitie bent, kun je wel een steuntje in je rug gebruiken. Bijvoorbeeld als je je baan bent kwijtgeraakt, of na een scheiding. Het kan ook zijn dat je bent afgestudeerd en geen idee hebt wat je nu moet gaan doen, of dat je kinderen het huis uit zijn. In dit traject ga je in een aantal gesprekken en door middel van (creatieve) werkvormen op zoek naar jouw missie, jouw ‘Ja!’.