Er zijn veel manieren om jouw missie (weer) te vinden. Het vraagt in ieder geval van je, om naar binnen te gaan, om te ontdekken wat er zich binnen in jou afspeelt; zelfreflectie is daarbij een krachtig middel. Welke vragen heb je, wat vertel je jezelf? Welke dromen en welke angsten heb je? Ik bied je een aantal mogelijkheden om jouw missie te vinden.

* (zelf)reflectiekaarten

De set (zelf)reflectiekaarten zijn prachtige kaarten die je geen antwoorden geven, maar vragen stellen… Door na te denken over het thema – geïnspireerd door de vragen – kom je bij jouw Eigen Wijsheid. Kijk HIER voor meer informatie over de kaarten. Je kunt ze bestellen in de webshop

* jaartraject EigenWijsheid

Stel je voor, een jaar lang door middel van allerlei verschillende opdrachten, bijeenkomsten en uitwisselen op Facebook jouw EigenWijsheid ontwikkelen en zo jouw missie vinden. Aan de hand van de thema’s op de (zelf)reflectiekaarten ga jij jouw eigen traject. 

Wil je eerst kennismaken met de werkwijze van het jaartraject? Volg dan de online cursus ‘Kennismaken met jouw EigenWijsheid‘. Je krijgt dan 7 weken lang iedere week een opdracht bij een kaart uit de (zelf)reflectiekaarten. 

* creëer jouw Droombord

Een Droombord helpt je in beeld te brengen, wat jouw droom of verlangen is. Je formuleert het waarom, de intentie van jouw verlangen en wanneer je daar ‘Ja’ op zegt, komt alles in beweging. Wat is jouw droom?

* inspiratiereizen

Even weg van alles, (weer) contact maken met jezelf en jouw kern. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Op deze inspiratiereizen werken we door middel van (gezamenlijke) activiteiten rond een thema en zijn er mogelijkheden om te wandelen en afhankelijk van de partij waarmee ik samenwerk yoga en/of massages.

* individuele gesprekken

Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Of iemand die naar je luistert en met je meedenkt. In een individueel gesprek sta jij centraal, samen gaan we op zoek naar jouw missie.