Er zijn veel manieren om jouw missie (weer) te vinden. Het vraagt in ieder geval van je, om naar binnen te gaan, om te ontdekken wat er zich binnen in jou afspeelt; zelfreflectie is daarbij een krachtig middel. Welke vragen heb je, wat vertel je jezelf? Welke dromen en welke angsten heb je? Ik bied je een aantal mogelijkheden om jouw missie te vinden.

 

(zelf)reflectiekaarten

De set (zelf)reflectiekaarten zijn prachtige kaarten die je geen antwoorden geven, maar vragen stellen… Door na te denken over het thema – geïnspireerd door de vragen – kom je bij jouw Eigen Wijsheid. Kijk HIER voor meer informatie over de kaarten. Je kunt ze bestellen in de webshop

Jaartraject EigenWijsheid

Stel je voor, een jaar lang door middel van allerlei verschillende opdrachten, bijeenkomsten en uitwisselen op Facebook jouw EigenWijsheid ontwikkelen en zo jouw missie vinden. Aan de hand van de thema’s op de (zelf)reflectiekaarten ga jij jouw eigen traject. 

Wil je eerst kennismaken met de werkwijze van het jaartraject? Volg dan de online cursus ‘Kennismaken met jouw EigenWijsheid‘. Je krijgt dan 7 weken lang iedere week een opdracht bij een kaart uit de (zelf)reflectiekaarten. 

Een Droombord helpt je in beeld te brengen, wat jouw droom of verlangen is. Je formuleert het waarom, de intentie van jouw verlangen en wanneer je daar ‘Ja’ op zegt, komt alles in beweging. Wat is jouw droom?

Net zoals jouw lichaam voeding nodig heeft, hebben jouw hart en ziel dat ook. In kunst, verhalen van anderen, meditatie en ook geloof kunnen we inspiratie vinden. Wees welkom bij de inspiratiesessies bij StilleWateren. 

Dit traject is geschikt voor jou, wanneer je voelt dat je iets anders wilt – maar nog niet weet wat. Of wanneer je (al dan niet vrijwillig) op zoek bent naar ander (betaald) werk. We gaan samen onderweg om de balans op te maken van waar je staat, en waar je naartoe wilt.