Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie vinden

Er zijn veel manieren om jouw missie (weer) te vinden. Het vraagt in ieder geval van je, om naar binnen te gaan, om te ontdekken wat er zich binnen in jou afspeelt; zelfreflectie is daarbij een krachtig middel. Welke vragen heb je, wat vertel je jezelf? Welke dromen en welke angsten heb je? Ik bied je een aantal mogelijkheden om jouw missie te vinden.

(zelf)reflectiekaarten

De set (zelf)reflectiekaarten zijn prachtige kaarten die je geen antwoorden geven, maar vragen stellen…  Je kunt ze bestellen in de webshop of kom ze bekijken bij StilleWateren in Amersfoort.

jaartraject EigenWijsheid

Een jaar lang door middel van allerlei verschillende opdrachten jouw EigenWijsheid ontwikkelen en zo jouw missie vinden. Aan de hand van de thema’s op de (zelf)reflectiekaarten ga jij jouw eigen traject.

workshops

Er zijn een aantal workshops die je kunnen helpen, jouw missie te vinden (en te leven). Alle workshops maken gebruik van creatieve werkvormen om beide breinhelften te stimuleren. 

cursus in zelfreflectie

In 7 weken oefenen met verschillende manieren om jezelf beter te leren kennen. En hoe beter jij jezelf kent, hoe mooier jouw leven wordt. Ga leven vanuit je hart!