Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie leven |  presenteren en trainen

presenteren en trainen

Jouw missie of droom is het waard om met anderen gedeeld te worden. Als lezing op een conferentie of event, als workshop voor professionals of als (online) training. Het opzetten van een goede en effectieve workshop of training kan een flinke uitdaging zijn wanneer je dit nog niet eerder hebt gedaan. Ook een presentatie geven voor een groep kan je zenuwachtig maken.

Met mijn 25 jaar ervaring in het onderwijs (in zowel basis-, speciaal- als voortgezet onderwijs, voor de klas en beleidsmatig) heb ik enorm veel lessen geschreven en uitgevoerd. Daarnaast heb ik ook regelmatig collega’s in opleiding begeleid in hun eerste stappen voor de klas. Deze ervaring stel ik nu aan jou beschikbaar, zodat jij jouw kennis en expertise kunt delen met de wereld!
Allereerst is er de online cursus: ‘Maak jouw eigen (online) cursus’. Deze cursus van 10 lessen kun je volledig online volgen en de lessen zijn 6 maanden beschikbaar. Op deze manier werk je een volledige (online) workshop of training uit. Er is de mogelijkheid om 2 keer een Skype-gesprek aan te vragen, waarin je praktisch aan de slag gaat en met mij kunt sparren over de beste aanpak.
Daarnaast kun je ook kiezen voor begeleiding bij (de opzet van) een presentatie of workshop. In dit traject spreek ik jouw opzet voor de workshop of presentatie met je door, ben ik aanwezig bij de presentatie of workshop en geef ik je in een gesprek feedback op jouw workshop of presentatie.  Dit traject kost 349 euro excl. btw. Heb je ook de online cursus gedaan? Dan krijg je 50 euro korting.