Jouw missie leven |  jouw website

Jouw website

Een website is dé manier om jouw missie kenbaar te maken aan de wereld en jouw verhaal te delen. Op deze manier weten potentiële klanten jou te vinden en leren ze jou kennen. Het is jouw digitale visitekaartje.  Jouw website wordt altijd helemaal op maat gemaakt, passend bij jouw bedrijf, instelling en/of persoonlijke voorkeuren. Dit kan volgens geheel eigen lay-out en ontwerp, met een thema van WordPress. Het is mogelijk om de website zelf te beheren nadat deze is opgeleverd (je krijgt instructie in het gebruik van WordPress), maar beheer van de website door mij is ook een optie.

Jolanda heeft mijn website gemaakt en ik ben mega trots op het resultaat. Ik had precies in mijn hoofd hoe het moest zijn maar hoe breng je dat dan over? Na wat uitleg en hier en daar een foto van hoe ik het graag zou willen qua stijl en kleuren kon Jolanda aan de slag. Ik geloof dat ik 2 dagen later al iets te zien kreeg….wow zo snel! En stukje bij beetje werd het beter en mooier. En hoe lastig mijn vragen soms ook waren Jolanda ging net zo lang door tot het was zoals ik graag wilde, maar gaf zeker ook aan als iets op een andere manier beter of mooier zou zijn en dacht mee met mijn teksten. De site past bij mij en krijg ik hele positieve reacties op. Nu is het aan mij om er actief mee aan de slag te gaan in de vorm van het schrijven van blogs. Dat vind ik nog lastig omdat ik de tijd er (nog) niet voor kan vinden.

Dankjewel Jolanda voor het resultaat van www.annewierckx.nl

Na oplevering van de website is het mogelijk om een onderhoudspakket aan te schaffen. Dit onderhoudspakket kost 295 euro (ex btw) en hiervoor krijgt u 25 punten.

Bij iedere wijziging aan de website gaan er 1 of meerdere punten van het saldo af, de punten zijn 1 jaar geldig. Hieronder een overzicht van een aantal wijzigingen en het aantal punten per wijziging:

  • onderhoud site (updates WordPress en plugins): 6 punten
  • tekst of afbeelding: 1 punt
  • toevoeging pagina, incl. menu: 2 punten
  • verandering enkel onderdeel van lay-out of slider: 2 punten
  • installeren aanvullende plugin of script: 3 punten
  • verandering lay-out of thema: 5 punten
Jolanda heeft onze website vormgegeven en gebouwd en onderhoudt de website al een paar jaar naar tevredenheid. Jolanda is goed in staat om te luisteren naar de klant en heeft er zin in om er iets moois van te maken. Onze site is prachtig geworden. Ze rust niet tot ze het ook technisch voor elkaar heeft gekregen. Ze reageert altijd binnen een dag en handelt snel de gevraagde acties af. Een plezierige dame om mee te werken!

Nelleke – Vrijeschool VO Delft

Hieronder een aantal websites die ik gebouwd heb. Vanaf 947 euro (excl. btw) heb je al een website, voor ideële instellingen en startende ondernemers hanteer ik andere tarieven. Neem contact met me op voor meer informatie.

© 2018 StilleWateren  |  over Jolanda  |  privacyverklaring