Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie leven |  jouw website

Jouw website

Een website is dé manier om jouw missie kenbaar te maken aan de wereld en jouw verhaal te delen. Op deze manier weten potentiële klanten jou te vinden en leren ze jou kennen. Het is jouw digitale visitekaartje. 

Jouw website wordt altijd helemaal op maat gemaakt, passend bij jouw bedrijf, instelling en/of persoonlijke voorkeuren. Dit kan volgens geheel eigen lay-out en ontwerp, met een thema van WordPress. Het is mogelijk om de website zelf te beheren nadat deze is opgeleverd (je krijgt instructie in het gebruik van WordPress), maar beheer van de website door mij is ook een optie.

Wat anderen zeggen over mij

mooie samenwerking

Ineens kreeg ik het op mijn heupen en moest er een site komen. En het liefst morgen. 😊
Jolanda heeft me hier zo fijn mee geholpen. Ze dacht mee, veranderde sommige zinnen zodat het net anders overkwam. Precies zoals ik het eigenlijk bedoelde. Alle vragen die ik stelde werden beantwoord, hoe gek of apart ze ook waren. Het was een warm bad om met Jolanda samen te werken. En het resultaat mag er zijn, ik ben er mega trots op.
Dank je wel Jolanda voor de mooie samenwerking.

Nicole, ondernemer

vanuit mijn kern naar mijn missie

De website is een reflectie van mijzelf geworden. 
Door jouw prettige manier van vragen stellen, graven en verder onderzoeken, ben ik vanuit mijn kern bij mijn missie gekomen…. het uitgangspunt om mee verder te gaan. Het was zo prettig samenwerken omdat jij dezelfde taal spreekt, creatief bent en heel veel kennis hebt. 
Ik hoop dat we nog veel samen zullen werken en veel mogen delen! 

Bea – BE Academy

de juiste vragen

Mijn eerste ervaring met Jolanda was op een workshop die ik bij haar volgde om een droombord te maken. Direct voelde ik een klik. Ik voelde mij door haar gezien! Toen ze vertelde dat ze ook websites maakt raakte ik geïnteresseerd. Ik was helemaal niet van plan om mijn website te vernieuwen. Maar wat mij zo aantrok is dat ze vertelde dat ze meer doet dan alleen de website maken. Ze gaat met jou echt de diepte in wat mij ook nog kan helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vond dat zo geweldig dat ik het daarom ben gaan doen. En het was een geweldig proces. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik er achter kwam wat ik wilde. Ik voelde ook een enorm vertrouwen. Ik heb echt dankzij het proces met haar een veel duidelijker beeld van wie ik ben en hoe dat zo goed mogelijk kan overkomen op mijn website. Mijn doel is bereikt, als je op mijn website kijkt zie en voel je echt wie ik ben. Ik ben Jolanda daar heel dankbaar voor!

Penny

onrust en zorgen uit handen

In februari 2018 is mijn totaal vernieuwde website online gegaan. Na 15 jaar mijn website zelf gedaan te hebben heb ik Jolanda gevonden. Zij heeft kennis van de nieuwste ontwikkelingen en alles dat er bij komt kijken een website te hebben die voldoet aan de eisen en wensen van nu.
De samenwerking met Jolanda was super plezierig. Ze luistert goed naar wat je wil en ook niet wilt en laat je net zo lang voorbeelden aanslepen totdat je helemaal tevreden bent. En ik ben SUPER tevreden. Mijn website geeft perfect weer wat ik met mijn zaak wil uitstralen. Kwaliteit, vertrouwen, duidelijkheid en persoonlijkheid.

Mijn klanten komen regelmatig met complimenten en ik merk dat zelfs klanten die al 15 jaar bij mij komen de site regelmatig raadplegen voor informatie en nieuwtjes. Jolanda neemt daarnaast voor mij veel onrust en zorgen uit handen door aanpassingen, updates en veiligheid gelijk te verzorgen. Zo kan ik me zelf bezig houden met waar ik goed in ben.

Mariska Bakker, eigenaar van ame-schoonheidssalon.nl

vertalen van ‘mij’ naar woorden en plaatjes

Ik ben blij met de nieuwe site. In ruim een jaar tijd is dit al de 4e voor mij. En jij bent een heel prettig mens om mee samen te werken.

Het voelde of ik je al jaren kende, en jij mij. Dus ik zou je aan iedereen aanraden. Wat je vooral voor mij hebt gedaan is de vertaling van “mij” naar woorden en plaatjes. Dankzij jou kunnen nu ook de snelle beslissers mijn aanbod vinden. En het bewijs is er dat het fijn is om direct door te kunnen klikken van product naar aankoop.

Jannemarie – Doe je ding

plezierig om mee samen te werken

Jolanda heeft onze website vormgegeven en gebouwd en onderhoudt de website al een paar jaar naar tevredenheid. Jolanda is goed in staat om te luisteren naar de klant en heeft er zin in om er iets moois van te maken. Onze site is prachtig geworden. Ze rust niet tot ze het ook technisch voor elkaar heeft gekregen. Ze reageert altijd binnen een dag en handelt snel de gevraagde acties af. Een plezierige dame om mee te werken!

Nelleke – Vrijeschool VO Delft

mega trots

Jolanda heeft mijn website gemaakt en ik ben mega trots op het resultaat. Ik had precies in mijn hoofd hoe het moest zijn maar hoe breng je dat dan over? Na wat uitleg en hier en daar een foto van hoe ik het graag zou willen qua stijl en kleuren kon Jolanda aan de slag. Ik geloof dat ik 2 dagen later al iets te zien kreeg….wow zo snel! En stukje bij beetje werd het beter en mooier. En hoe lastig mijn vragen soms ook waren Jolanda ging net zo lang door tot het was zoals ik graag wilde, maar gaf zeker ook aan als iets op een andere manier beter of mooier zou zijn en dacht mee met mijn teksten. De site past bij mij en krijg ik hele positieve reacties op. Nu is het aan mij om er actief mee aan de slag te gaan in de vorm van het schrijven van blogs. Dat vind ik nog lastig omdat ik de tijd er (nog) niet voor kan vinden.

Dankjewel Jolanda voor het resultaat van www.annewierckx.nl

Hieronder een aantal websites die ik gebouwd heb. Vanaf 947 euro (excl. btw) heb je al een website, voor ideële instellingen en startende ondernemers hanteer ik andere tarieven. Neem contact met me op voor meer informatie.

Na oplevering van de website is het mogelijk om een onderhoudspakket aan te schaffen. Dit onderhoudspakket kost 320 euro (ex btw) en hiervoor krijg je 25 punten.

Bij iedere wijziging aan de website gaan er 1 of meerdere punten van het saldo af, de punten zijn 1 jaar geldig. Hieronder een overzicht van een aantal wijzigingen en het aantal punten per wijziging:

  • onderhoud site (updates WordPress en plugins): 6 punten (op jaarbasis)
  • beantwoorden vraag of oplossen probleem: vanaf 1 punt (aantal punten afhankelijk van ingewikkeldheid probleem)
  • tekst of afbeelding: 1 punt
  • toevoeging pagina, incl. menu: 2 punten
  • verandering enkel onderdeel van lay-out of slider: 2 punten
  • installeren aanvullende plugin of script: 3 punten
  • verandering lay-out of thema: 5 punten

Wanneer je een wijziging doorgeeft, laat ik je altijd even weten hoeveel punten ik in rekening breng.