Er zijn een aantal manieren waarop ik je kan ondersteunen bij het concreet maken van jouw missie, en de eerste stap te zetten om die missie te verwezenlijken

website 

Wanneer je jouw droom ontdekt of weet wat jouw missie is, is een website de eerste stap om die droom of missie in de wereld te zetten. We gaan samen onderzoeken welke beelden en kleuren bij jouw missie passen, welke elementen jouw website nodig heeft en welke uitstraling daarbij past. Een ontwerp voor een logo behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal websites die ik gebouwd heb en een indicatie van de kosten.

* presenteren en trainen 

Hoe tof is het om jouw kennis en ervaring te delen met anderen! Een presentatie of workshop geven is ontzettend leuk, zeker wanneer je er vol zelfvertrouwen kunt staan. Ik kan je begeleiden bij je workshop of presentatie door de opzet die jij gemaakt hebt met je door te nemen, bij jouw workshop of presentatie aanwezig te zijn en daarna feedback te geven op hoe het ging. Al mijn ervaring van 25 jaar onderwijs staan daarbij tot jouw beschikking 😉 Weet je niet hoe je een workshop of (online) cursus moet opzetten? Dan kun je een online cursus volgen. Op de pagina presenteren en trainen vind je meer informatie, of neem contact met me op via de knop hieronder. 

* de plek

Werken aan je missie heeft ook een plek nodig. Een plek om rustig te kunnen werken, om jouw kennis te delen via een workshop of om te overleggen met collega’s. Bij StilleWateren is die ruimte beschikbaar voor jou. Voor een paar uur, een dag of iedere week. Je vindt meer informatie op de pagina ‘de plek‘. Wees welkom!

contact