Er zijn een aantal manieren waarop ik je kan ondersteunen bij het concreet maken van jouw missie en de eerste stap te zetten om die missie te verwezenlijken. Weet je niet goed welke stap je wilt zetten? Neem dan contact op, een individueel traject is altijd mogelijk. 

Jouw website

Wanneer je jouw droom ontdekt of weet wat jouw missie is, is een website de eerste stap om die droom of missie in de wereld te zetten. We gaan samen onderzoeken welke beelden en kleuren bij jouw missie passen, welke elementen jouw website nodig heeft en welke uitstraling daarbij past. Een ontwerp voor een logo behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal websites die ik gebouwd heb en een indicatie van de kosten.

In deze cursus werk je stap voor stap toe naar jouw eigen cursus, workshop of training. In de cursus komt onder andere aan de orde hoe je je leerdoelen en je medium bepaalt, welke opzet je maakt en krijg je aanwijzingen hoe je de prijs van jouw workshop of training bepaalt.

Deze cursus van 10 lessen kun je volledig online volgen, waarbij je in jouw eigen tempo werkt.

Inclusief de mogelijkheid om 2 keer een Skype-gesprek aan te vragen, waarin je praktisch aan de slag gaat en met mij kunt sparren over de beste aanpak.

Jouw boodschap overbrengen: presenteren en trainen

Je kunt ook kiezen voor begeleiding bij (de opzet van) een presentatie of workshop. In dit traject spreek ik jouw opzet voor de workshop of presentatie met je door, ben ik aanwezig bij de presentatie of workshop en geef ik je in een gesprek feedback op jouw workshop of presentatie.  volgen, waarbij je in jouw eigen tempo werkt.

De Plek

Werken aan je missie heeft ook een plek nodig. Een plek om rustig te kunnen werken, om jouw kennis te delen via een workshop of om te overleggen met collega’s. Bij StilleWateren is die ruimte beschikbaar voor jou. Voor een paar uur, een dag of iedere week. Je vindt meer informatie op de pagina ‘de plek‘. Wees welkom!