Ruimte om te zijn

Ontdek wie je bent als ondernemer, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

Jouw missie leven

Er zijn een aantal manieren waarop ik je kan ondersteunen bij het concreet maken van jouw missie, en de eerste stap te zetten om die missie te verwezenlijken.

jouw website

Wanneer je jouw droom ontdekt of weet wat jouw missie is, is een website de eerste stap om die droom of missie in de wereld te zetten. We gaan samen onderzoeken welke beelden en kleuren bij jouw missie passen, welke elementen jouw website nodig heeft en welke uitstraling daarbij past. Een ontwerp voor een logo behoort ook tot de mogelijkheden.

Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal websites die ik gebouwd heb en een indicatie van de kosten.

de ruimte

Werken aan je missie heeft ook een plek nodig. Een ruimte om rustig te kunnen werken, om jouw kennis te delen via een workshop of om te overleggen met collega’s. Bij StilleWateren is die ruimte beschikbaar voor jou. Voor een paar uur, een dag of iedere week. Je vindt meer informatie op de pagina ‘de ruimte’. Wees welkom!

traject: jouw missie

Wanneer je in transitie bent, kun je wel een steuntje in je rug gebruiken. Bijvoorbeeld als je je baan bent kwijtgeraakt, of na een scheiding. Het kan ook zijn dat je bent afgestudeerd en geen idee hebt wat je nu moet gaan doen, of dat je kinderen het huis uit zijn.

In dit traject ga je in een aantal gesprekken en door middel van (creatieve) werkvormen op zoek naar jouw missie, jouw ‘Ja!’.