Organisator

Ineke Verdoner
Telefoon
06 52711637
Email
ineke@verdoner.nl

Locatie

StilleWateren
Bloemendalsestraat 27, 3811EP Amersfoort
Categorie

Datum

mrt 02 2020

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

50,00

Maandag Wasdag!

2020 wordt het jaar van het uittrekken van je oude jas (nog vertrouwd maar eigenlijk te klein) en het (her)vinden van jouw vrouwenkracht.

In de maand dat de lente begint staan er op maandagochtenden stoelen rond een tafel met vers gezette koffie, thee, water en wat lekkers. De kachel brandt nog zacht, want het is nog frisjes en we schuiven aan: 10 vrouwen die zich gaan herinneren wie ze waren als meisjeskind, als meid en jonge vrouw. Daarover schrijf je, vertellen we elkaar, deel je verhalen en beelden.
Alles mag op tafel komen en aan het einde van de ochtend neem je mee naar huis wat je wil houden en laat je achter wat je niet meer past.

Op een lichte toon wil ik deze groep faciliteren om toe te laten wat er nodig is opdat je stevig in jouw leven kan staan. Je bent bekend met jezelf en je hebt zin om weer dieper te kijken naar wie je nog meer bent, wat je doet en onder zoeken of je dingen wilt verschuiven. Je wilt onder ogen zien wat gezien wil worden, het oude loslaten en je verlangens verhelderen. We zullen erover praten, collages maken, schrijven, peinzen, thuis mee bezig zijn, uitwisselen, delen.

Ik ben Ineke Verdoner. Al tientallen jaren begeleid ik mensen op weg naar de beste versie van zichzelf. Ik ben 68 jaar en woon sinds de zomer van 2018 in Amersfoort. Heerlijk vind in het hier en sinds mijn verhuizing heb ik het verlangen om weer met groepen te werken en onze wijsheid te delen. Groepen hebben het grote voordeel dat de energie van ieder meetrilt in het geheel van de samenwerking. In de sfeervolle ruimte van Stille Wateren in de Bloemendalsestraat heb ik een onderkomen gevonden dat daar ruimte aan biedt.

2, 16 en 30 maart 2020 ~ 9.30 – 11.30 uur
min. 5 max. 12 vrouwen van alle leeftijden,
kosten € 50,- en als je met iemand samen komt € 40,- pp all in.
Opgave bij ineke@verdoner.nl of 06 52711637

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *