Datum

sep 11 2020

Tijd

19:00 - 21:30

Kosten

25,00

Inspiratiesessie: Leven met de stroom mee – Human Design

Mag jouw leven moeiteloos zijn?
Met de wind in de rug en de stroom mee?
Vol energie en in heerlijke verbinding met anderen?

Human Design brengt je in contact met jouw volle stroom. Het laat je zien, voelen en ervaren hoe jij ‘gebouwd’ bent, en wat jouw makkelijkste ingang is om met de stroom mee te bewegen.

Ik hou er zelf van om niet alleen te weten, maar vooral ook te voelen en ervaren. Daarom combineer ik de wijsheid van Human Design met het krachtveld van systemisch werk. We stappen letterlijk in onze eigenheid, en gaan zien en voelen hoe prachtig we zijn als verschillende mensen in één energieveld.
Het is tijd om vanuit een rustige basis onze creativiteit te laten stromen en bloeien, en elkaar vanuit authenticiteit te ontmoeten.
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

~

Om alvast een kijkje te nemen in jouw eigen Human Design, kun je op de website www.humandesign.nl gratis jouw chart aanmaken. Voor de inspiratie-avond zal ik die van jullie vooraf aanmaken en printen. Wil je daarvoor bij aanmelding je geboortedatum, -plaats en –tijd (zo precies mogelijk) vermelden?

✩✩✩

Gaya houdt ervan om laagje voor laagje naar binnen te gaan en te kijken wat er allemaal leeft. Wat gebeurt er onder de oppervlakte? En hoe staat dit in contact met het grotere bewustzijn?
Haar gave is om waar te nemen voorbij de fysieke werkelijkheid, en om dit op een heldere, krachtige manier te integreren in het aardse bestaan. In haar eigen onderneming, Sense of Spirit, laat ze deze gave met veel plezier en liefde doorstromen naar anderen.

Zie: www.senseofspirit.nl.

~

PLANNING:
17.15 inloop
17.30 – 18.30 potluck
19.00 start lezing & workshop
21.30 einde, napraten, vragen stellen, extra informatie