Corvino Wijnbeleving - Cor Stal

Organisator

Corvino Wijnbeleving - Cor Stal
Email
info@corvinowijnbeleving.nl
Website
http://corvinowijnbeleving.nl/

Other Organizers

Jolanda Sieders
Telefoon
06-47474965
Email
info@stillewateren.com
Koop je ticket

Datum

nov 28 2019

Tijd

19:30 - 22:00

Hoe smaakt jouw bedrijf?

Door het vertellen van het verhaal van jouw product, vertel je over de smaak van jouw bedrijf. Hoe je dit doet, kun je ervaren op deze netwerk & inspiratie-avond. Onder het genot van een hapje en een drankje (een goede wijn natuurlijk) leer je over wijn én ga je zelf aan de slag met het verhaal van jouw product of bedrijf.

Naast het verhaal van Cor Stal waarbij je een aantal mooie wijnen kunt proeven, is er ook tijd om te netwerken. Er is ruimte om jouw bedrijf of product te pitchen en sluiten de avond af met een borrel. Zelf al een metafoor voor je product of dienst: laat horen 28e november en laat je inspireren!

Datum: vrijdag 28 november 2019
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (met aansluitend een netwerkborrel)
Kosten: € 50,00 incl. btw

Op een netwerkbijeenkomst ontmoetten Cor Stal van Corvino Wijnbeleving en Jolanda Sieders van StilleWateren elkaar. Door het vertellen over hun bedrijven ontdekten ze hoe het verhaal van de ‘levenscyclus van wijn’ een prachtige metafoor is voor het verhaal van hun product; de bodem, de druif, de wijnmaker en het vat – samen maken deze onderdelen de kwaliteit van het product. Op deze avond delen ze deze metafoor met collega-ondernemers.