Date

11 nov 2021
Verlopen!

Time

19:30 - 22:00
Tickets

ONLINE: Cursus in Zelfreflectie

Hoe beter je jezelf kent, hoe mooier jouw leven wordt; daar geloof ik heilig in. Want hoe beter jij weet wat goed, waardevol en belangrijk voor jou is, hoe meer dát je keuzes gaat bepalen. En dan ga je een leven leiden zoals jij dat wil, vanuit jouw hart.

Maar ja, jezelf leren kennen, hoe doe je dat? Welke methoden en hulpmiddelen zijn er tot je beschikking en welke past het beste bij jou? In deze cursus van 7 avonden maak je kennis met 7 verschillende manieren om met zelfreflectie bezig te zijn en ga je de diepte in met jezelf.

De thema’s zijn:
1: Schrijven: ontdek patronen
2: Stilte: bij jezelf zijn
3: Dankbaarheid: energie volgt aandacht
4: Emoties: luister naar de signalen
5: Gedachten: geloof niet alles wat je denkt
6: Zin: positieve energie
7: Reflectie: jij en de ander

Op de avonden doen we een aantal oefeningen én je krijgt oefeningen die je thuis kunt doen. Ik gebruik technieken uit NLP en creatieve werkvormen om er een afwisselend geheel van te maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met zelfreflectie, alleen de bereidheid om open en eerlijk naar jezelf te kijken en wat je denkt en voelt serieus te nemen. Wil jij ook ontdekken wat er in jouw binnenste te beleven valt? Schrijf je dan in!

Praktisch

Data: 7 donderdagavonden: 11, 18 en 25 november, 2, 9, 16 en 23 december 2021.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Kosten: € 197,00 voor de hele cursus, inclusief hand-out

Wanneer je je inschrijft krijg je een overzicht van de materialen die we gebruiken tijdens de avonden. De meeste materialen heb je waarschijnlijk al (of zijn recycle-materialen); je hoeft in principe niets aan te schaffen. Voorafgaand aan de avond krijg je de hand-out voor die avond; daarop kun je ook aantekeningen maken.

Tags

Organizer

Jolanda Sieders
Phone
06-47474965
Email
info@stillewateren.com
QR code

More Info

Tickets