Datum

jan 06 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

20 - 95 euro

Cursus in Zelfreflectie

Hoe beter je jezelf kent, hoe mooier jouw leven wordt; daar geloof ik heilig in. Want hoe beter jij weet wat goed, waardevol en belangrijk voor jou is, hoe meer dát je keuzes gaat bepalen. En dan ga je een leven leiden zoals jij dat wil, vanuit jouw hart.

Maar ja, jezelf leren kennen, hoe doe je dat? Welke methoden en hulpmiddelen zijn er tot je beschikking en welke past het beste bij jou? In deze cursus van 7 avonden maak je kennis met 7 verschillende manieren om met zelfreflectie bezig te zijn en ga je de diepte in met jezelf.

De reflectie-avonden zijn ook wel los te volgen, maar als serie komen ze het best tot hun recht. Zelfs als je al ervaring met een thema hebt zijn er wellicht oefeningen die je nog niet kent en die mooi zijn om met elkaar te doen.

De thema’s zijn:
1: Schrijven: ontdek patronen
2: Stilte: bij jezelf zijn
3: Dankbaarheid: energie volgt aandacht
4: Emoties: luister naar de signalen
5: Gedachten: geloof niet alles wat je denkt
6: Zin: positieve energie
7: Reflectie: jij en de ander

Op de avonden doen we een aantal oefeningen én je krijgt oefeningen die je thuis kunt doen. Ik gebruik technieken uit NLP en creatieve werkvormen om er een afwisselend geheel van te maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met zelfreflectie, alleen de bereidheid om open en eerlijk naar jezelf te kijken en wat je denkt en voelt serieus te nemen. Wil jij ook ontdekken wat er in jouw binnenste te beleven valt? Schrijf je dan in!

Data: maandagavond 6, 13, 20 en 27 jan, 3,10 en 17 februari 2020.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: StilleWateren, in het centrum van Amersfoort
Kosten: € 20,00 per avond of € 95,00 voor de hele cursus, inclusief hand-out, koffie en thee met wat lekkers en de materialen voor de oefeningen