Creatieve retraite: Wijsheid van je voorouders

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de wijsheid van onze voorouders beter hoorbaar. Als je de tijd neemt om te zakken in die stilte, en bereid bent om diep te luisteren, kun je hen horen.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de liefde van onze voorouders beter voelbaar. Als je je ogen sluit en je voorstelt dat achter jou een oneindige driehoek van voorouders staat die het leven keer op keer hebben doorgegeven opdat jij nu hier kunt zijn, en je uitnodigen een beetje op hen te leunen, dan opent zich iets in het liefdesverhaal van jouw leven.

In deze stille tijd, waar de sluiers tussen de werelden dun zijn, is de kracht van onze voorouders beter merkbaar. De kracht die zij aan jou willen doorgeven opdat jij mag cocreeren met het leven, om het het helemaal van jou te laten zijn.

Met de wijsheid, de liefde en de kracht uit dit veld gaan we een zielsportret maken. Door middel van de 13 fasen van het intentional creativity proces met onder andere meditatie, schrijven, bewegen, stilte en schilderen kom je in contact met deze wijsheid en gaan jullie op avontuur.

Bij de prijs van € 636,00 pp is inbegrepen:
– een volledig verzorgde midweek op het eiland Tien Gemeten, in het Haringvliet tussen Zuid-Holland en Zeeland
– je eigen slaapkamer
– inclusief alle materialen
– alle ruimte om met speciale dieetwensen rekening te houden aangezien er gezamenlijk gekookt zal worden in een keuken voorzien van alle gemakken
– professionele begeleiding in het creatieve proces
– een online meeting voorafgaand aan de week, waar je ook een eerste oefening voor de week krijgt (kun je hier niet bij zijn, dan nemen we individueel contact met je op)

Er is plek voor 6 deelnemers.

Datum

30 okt 2023 - 03 nov 2023

Tijd

13:00 - 16:00

Kosten

636,00

Meer Info

Aanmelden
Laurettehoeve

Locatie

Laurettehoeve

Organisator

Marike van IJssel
Website
https://www.facebook.com/marike.vanijssel

Andere Organisatoren

stillewateren
Aanmelden
QR code