De plek van StilleWateren - een plek om te werken, ontdekken en creëren.

Ruimte om te zijn

Ontdek wie jij bent, wat jouw missie is en hoe je dat zichtbaar maakt in de wereld.

StilleWateren  |  de ruimte

de ruimte

Zoek jij een prachtige ruimte om jouw missie te leven? Om een workshop te geven, een lezing, overleg te hebben met collega’s of om in alle rust te kunnen werken? Dan ben je bij StilleWateren aan het goede adres. Aan de Bloemendalsestraat 27 is een plek om even bij jezelf te zijn, om te werken, ontdekken en creëren. Een plek van rust en inspiratie.

Niet alleen geef ik hier zelf workshops en trainingen (zie de agenda), maar de plek is ook beschikbaar voor anderen. Wil je meer weten? Hieronder vind je meer informatie of neem contact op over de mogelijkheden van het huren van de ruimte.

LET OP: Wil je betalen met Florijnen? Stuur me dan een email met de datum en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Klik hier voor meer informatie over betalen met de Florijn.

(klik HIER voor de foto’s van de verbouwing)

Wat is er mogelijk?

 • workshops, lezingen of trainingen geven, een verjaardagsfeestje, boekpresentatie of bijeenkomsten van intervisiegroepen, etc.
 • rustig werken (je deadline halen, scriptie afmaken of die sjaal afbreien) – neem contact op om hiervoor een afspraak te maken.
 • vergaderen, een hei-dag of BOT-overleg (benen op tafel)

Voor wie is de ruimte geschikt?

 • groepen tot 20 personen
 • alle leeftijden
 • alle geloven, achtergronden, politieke overtuigingen, geaardheid en huidskleuren zijn welkom; de basis is altijd respect
 • de ruimte is helaas niet echt rolstoelgeschikt (sorry!)

Wat zijn de kosten?

 • per uur: € 30,00 (met een minimum van 1 uur, daarna per 30 min.)
  per ochtend of middag (4 uur): € 75,00
  per avond (3 uur): € 50,00
  per dag: € 125,00
 • gebruik beamer of flip-over: € 10,00

Alle prijzen zijn ex. btw. en inclusief onbeperkt koffie en thee met wat lekkers. Bij een terugkerende activiteit is een aangepast tarief mogelijk, neem hierover contact op. Lunch is eventueel mogelijk, geef de wensen hiervoor aan in het formulier.

Bereikbaarheid en routebeschrijving

De Bloemendalsestraat ligt in het centrum van Amersfoort. Met de auto kom je er via afrit 8 op de A28, dan de borden ‘centrum’ volgen en ‘parkeergarage ‘De Flint’ (voor een hele dag betaal je € 9,50 of 0,04 per minuut). Het betekent ook betaald parkeren vlak in de buurt, maar als je bereid bent om een minuut of 5 te lopen kun je je auto gratis parkeren in de Van Almondestraat of daarachter (gebruik je navigatie). En, parkeren kan ook in de parkeergarage van De Flint (betaald), dat is ook een paar minuten lopen.

Het treinstation van Amersfoort (centraal) is een goed kwartier lopen, dwars door het prachtige centrum. Je komt dan langs de grachtjes en de muurhuizen, de Middeleeuwse stadsrand. Een OV-fiets huren kan natuurlijk ook, regel dit wel van tevoren.

Offerte aanvragen

Wil je de ruimte boeken? Leuk! Vul het formulier hieronder in en ik stuur je zo snel mogelijk een offerte. Bellen kan natuurlijk ook: 06-47474965. Ik ontmoet je graag!

LET OP: Wil je betalen met Florijnen? Geef dit aan in het formuliler hieronder. 

Op de huur van de ruimte van StilleWateren zijn huurvoorwaarden van toepassing.