Calendar

feb
21
do
Imagospel: Zie hoe bijzonder je bent in de ogen van een ander @ StilleWateren
feb 21 @ 19:00 – 22:00
  • Houd jij van zwierige, vrouwelijke, bloemige kleding? Maar weet je niet of dat geschikt is wanneer je voor een grote groep moet presenteren?
  • Kom je vooral bescheiden over en wil je dat niet omdat je meer bent dan dat? Of omdat het niet handig is voor dat belangrijke gesprek?
  • Kom je misschien juist afstandelijk over en wil je jouw zachte kant ook laten zien?
  • Draag je altijd casual kleding, maar past dit niet meer bij (aspecten van) je huidige baan?
  • …..?

Formuleer jouw persoonlijke kleding-imago-vragen en krijg antwoord tijdens deze inspirerende, leerzame, positieve, speelse workshop. Je gaat naar huis met inzichten, antwoorden en meer zicht op jezelf.

Je ontdekt, door de ogen van de ander, hoe bijzonder je bent, hoe je overkomt, wie je bent en wat bij je past.

Je krijgt van mij praktische tips op het gebied van je kleding/uiterlijk, zodat je leert spelen met hoe je overkomt. Zodat je de kleding draagt die echt bij jou past, in verschillende situaties.

feb
22
vr
Meditatie @ StilleWateren
feb 22 @ 09:00 – 10:15

Wil jij in 2019 ook starten met meer rust in je hoofd en je leven? Kom dan eens ervaren wat meditatie voor je doet.

Dan kan dat nu ook op vrijdagochtend (9:00-10:15uur) op een fijne plek in Amersfoort. Bij Stille wateren. Je kunt je opgeven via www.in-zicht.info (inzicht.info@gmail.com)

mrt
6
wo
Kennismakingsworkshop: Mindfullness door BE Academy @ StilleWateren
mrt 6 @ 19:30 – 20:45

Ben je nieuwsgierig naar wat Mindfulness voor je kan doen?

Of… heb je een 8-weekse gevolgd en zoek je ondersteuning bij het oefenen?

Kom dan naar deze workshop en maak kennis met mijn manier van werken.

Bijdrage: €10,-
Aanmelden: stuur een email naar info@beacademy.nl 

mrt
8
vr
Meditatie @ StilleWateren
mrt 8 @ 09:00 – 10:15

Wil jij in 2019 ook starten met meer rust in je hoofd en je leven? Kom dan eens ervaren wat meditatie voor je doet.

Dan kan dat nu ook op vrijdagochtend (9:00-10:15uur) op een fijne plek in Amersfoort. Bij Stille wateren. Je kunt je opgeven via www.in-zicht.info (inzicht.info@gmail.com)

Inspiratiesessie: Meer energie met een goede hormoonbalans @ StilleWateren
mrt 8 @ 19:00 – 21:30

Vage klachten, (bijna) burn-out, stress…. Hoort het erbij? Moeten we het gewoon maar accepteren en er mee leren leven? Of kan het ook anders?
Ik ben overtuigd van het laatste.
Onze manier van eten, wat we eten, hoe we eten, onze manier van bewegen en niet te vergeten onze manier van denken heeft allemaal invloed op het functioneren van ons lichaam. In deze workshop laat ik je graag zien hoe je door anders te eten, te denken en te bewegen je lichaam beter leert kennen. Hoe je door je lichaam beter te kennen enorm veel invloed kan hebben op je energie niveau.

Pas op: Een hoog energie niveau werkt verslavend! Je wilt er steeds meer van.
(Marjolein Dubbers)

 

Mariska Bakker (48) Eigenaar van Amé Instituut voor schoonheidsverzorging en hormoonfactortrainer.
Voeding, beweging, psyche, spiritualiteit heeft altijd al mijn interesse gehad. Hoe werkt het allemaal, is het allemaal waar wat er over geschreven wordt? Hoe scheid je het kaf van het koren? En wat is nou echt goed voor je? 
Na mijn studie voeding en diëtetiek heb verschillende banen gehad in de zorg, als ( biologisch)kok en in het bedrijfsleven. In de avonduren ronde in de opleiding tot schoonheidsspecialist af en begon in naast mijn baan in de cosmetica industrie mijn eigen bedrijf. Mijn enthousiasme en tomeloze inzet zorgen er echter oor dat ik mijn eigen grenzen over het hoofd zag en voor mijn 35e had ik al 2x een burn-out achter mijn kiezen.
Door schade en schande wijs, goede coaching, mindfulness en natuurlijk blijven leren kwam ik uit bij de kennis van De Hormoonfactor. Voor mij was dit de sleutel die bevestigde dat wat ik al voelde. Alle opgedane kennis en ervaring van afgelopen 20 jaar kwam bij elkaar. Met juiste voeding, beweging en mindset kan je je lichaam en je geest echt meer energie geven. Graag deel ik mijn kennis met iedereen die ook meer energie wil en zelf het heft in handen wil nemen om dat te bereiken.

BIJDRAGE: € 10,00 Wanneer je na de inspiratiesessie besluit een afspraak te maken voor een persoonlijke hormoonanalyse en advies dan krijg je het boek “De Hormoonfactor” van Ralph Moorman cadeau.
Meer informatie: Amé Schoonheidssalon

PLANNING:
17.15 inloop
17.30 – 18.30 potluck
19.00 start lezing & workshop
21.00 einde, napraten, vragen stellen, extra informatie

mrt
15
vr
Meditatie @ StilleWateren
mrt 15 @ 09:00 – 10:15

Wil jij in 2019 ook starten met meer rust in je hoofd en je leven? Kom dan eens ervaren wat meditatie voor je doet.

Dan kan dat nu ook op vrijdagochtend (9:00-10:15uur) op een fijne plek in Amersfoort. Bij Stille wateren. Je kunt je opgeven via www.in-zicht.info (inzicht.info@gmail.com)

mrt
17
zo
Workshop Lachyoga door Martine Beernink @ StilleWateren
mrt 17 @ 10:30 – 12:00

~ Ontdek de kracht van de lach! ~

W A T ?
Aan de hand van speelse oefeningen uit de lachyoga en theatersport gaan we samen lachen om niets – oprecht neplachen!

W A A R O M ?
Lachen is gezond, fysiek, mentaal en emotioneel. Goed voor je…
…conditie
…zuurstofinname
…weerstand
…veerkracht
…stabiliteit
…creativiteit
…ontspanning
…energie

H O E ?
Na een korte inleiding over lachen en lachyoga, doen we een warming-up. Vanaf daar rollen we langzaam maar zeker de lachoefeningen in. In een kring, door elkaar heenlopend en in twee-of drietallen doen we allerlei oefeningen waarin we steeds opnieuw gaan lachen zonder reden. Halverwege een korte pauze, en aan het eind een lachmeditatie, korte ontspanning en een rondje ervaringen uitwisselen. Een gezellige groepsfoto aan het eind maakt het feestje compleet!

W A N N E E R ?
Van februari tot en met juni geeft lachcoach Martine Beernink maandelijks een workshop lachyoga bij Stillewateren. Iedere derde zondag van de maand: 17 maart, 21 april, 19 mei en 16 juni.

W A A R ?
Bij Stillewateren, Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort. Je bent welkom vanaf 10.15 uur. We starten om 10.30 uur en eindigen om 12 uur.

W A T K O S T D A T ?
20 euro per persoon. Hiervoor krijg je
* ruim 75 minuten lekker samen lachen
* ontspanning en energie
* een bijzondere ervaring
* een leuke groepsfoto

* koffie, thee en iets lekkers

H O E M E L D I K M E A A N ?
Stuur een mail naar martinebeernink@gmail.com, dan stuur ik je informatie over de betaling.

Met hartelijke groet en lach,
Martine!

Meer info?
https://www.facebook.com/lachcoachamersfoort/
https://lachcoachamersfoort.nl

mrt
20
wo
Bron Q: Lente-equinox @ StilleWateren
mrt 20 @ 17:30 – 21:00

Tijdens de lente-equinox vieren we de terugkeer van het leven in de natuur: dieren komen uit hun winterslaap, kikkers en padden worden wakker en komen terug in het licht. Planten zijn aan het uitbotten; wat loopt uit, maakt nieuwe scheuten – en wat niet?

We laten in het labyrint afsterven wat de winter niet heeft overleefd en verzorgen onze plannen die tot bloei mogen komen. We sluiten de avond af met een seizoenstoetje en een kop koffie of thee.

Voel met ons wat potentie heeft!

Datum: woensdag 20 maart 2019
Tijd: 17.30 tot 21.00 uur
Plaats: StilleWateren (Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort)
Bijdrage: 25 euro (inclusief labyrintloop, 2-gangen diner en drankjes)

Aanmelden of meer informatie: stuur een email naar info@bron-q.nl en koop direct een kaartje via de website.

mrt
21
do
Workshop: Creëer jouw Droombord (2 avonden) @ StilleWateren
mrt 21 @ 19:00 – 21:30

Wil jij helderheid creëren in wat jij wilt? In jouw droom? Wil je woord en beeld geven aan de richting die je wilt dat jouw leven neemt? Kom dan een Droombord maken!

Breng jouw droom of verlangen in beeld met een Droombord.Een droombord (of visionboard) is een ‘bord’ waarop je zichtbaar maakt uit welke elementen jouw droom, wens of verlangen bestaat. Wat is jouw intentie? Welke waarden zijn belangrijk? Wat is er onmisbaar of voorwaardelijk? Wanneer je een droombord maakt, zet je jouw bewustzijn op het pad om deze droom ook echt te realiseren. Wanneer je het op jouw werkplek of in je huis op een plek neerhangt waar je er regelmatig naar kunt kijken, versterk je jouw wens of droom. Er elementen aan toevoegen kan natuurlijk altijd!

In 2 avonden of 1 dag onderzoeken we jouw droom of wens. Dat kan van alles zijn: een andere plek om te wonen, ander werk of een boek dat je wilt schrijven. Aan de hand van een aantal werkvormen gaan we op zoek naar beelden en woorden die bij jouw verlangen passen. Dat doen we door meditatie, door elkaar vragen te stellen, door opdrachten en door op gevoel kleuren en symbolen te kiezen. We brengen het allemaal samen op een canvas met verf en papier. 

Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Wel is het belangrijk dat je jouw wens of droom wilt onderzoeken en eerlijk durft te zijn (vooral naar jezelf). 

Wil je jouw droom manifesteren? Schrijf je dan nu in!

Waar: StilleWateren – Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort
Wanneer: donderdag 21 en 28 maart 2019 van 19.00 tot 21.30 uur 
Kosten: 75 euro – inclusief koffie/thee en alle materialen (Kom je met z’n tweeën dan krijgen jullie beiden 5 euro korting!)
Maximaal aantal deelnemers: 5

Je reserveert een plekje door een kaartje te kopen. Let op: de reservering is pas definitief wanneer de betaling is ontvangen. 

Geef bij het kopen van het kaartje aan op welke datum je de workshop wilt volgen. Deze workshop wordt gegeven op 2 de volgende data (op of rond volle maan):
– donderdag 21 en 28 maart 2019 (2 avonden)
– maandag 17 en 24 juni 2019 (2 avonden)

mrt
22
vr
Meditatie @ StilleWateren
mrt 22 @ 09:00 – 10:15

Wil jij in 2019 ook starten met meer rust in je hoofd en je leven? Kom dan eens ervaren wat meditatie voor je doet.

Dan kan dat nu ook op vrijdagochtend (9:00-10:15uur) op een fijne plek in Amersfoort. Bij Stille wateren. Je kunt je opgeven via www.in-zicht.info (inzicht.info@gmail.com)