Wanneer:
8 maart 2019 @ 19:00 – 21:30
2019-03-08T19:00:00+01:00
2019-03-08T21:30:00+01:00
Waar:
StilleWateren
Bloemendalsestraat 27
Amersfoort
Kosten:
10,00

Vage klachten, (bijna) burn-out, stress…. Hoort het erbij? Moeten we het gewoon maar accepteren en er mee leren leven? Of kan het ook anders?
Ik ben overtuigd van het laatste.
Onze manier van eten, wat we eten, hoe we eten, onze manier van bewegen en niet te vergeten onze manier van denken heeft allemaal invloed op het functioneren van ons lichaam. In deze workshop laat ik je graag zien hoe je door anders te eten, te denken en te bewegen je lichaam beter leert kennen. Hoe je door je lichaam beter te kennen enorm veel invloed kan hebben op je energie niveau.

Pas op: Een hoog energie niveau werkt verslavend! Je wilt er steeds meer van.
(Marjolein Dubbers)

 

Mariska Bakker (48) Eigenaar van Amé Instituut voor schoonheidsverzorging en hormoonfactortrainer.
Voeding, beweging, psyche, spiritualiteit heeft altijd al mijn interesse gehad. Hoe werkt het allemaal, is het allemaal waar wat er over geschreven wordt? Hoe scheid je het kaf van het koren? En wat is nou echt goed voor je? 
Na mijn studie voeding en diëtetiek heb verschillende banen gehad in de zorg, als ( biologisch)kok en in het bedrijfsleven. In de avonduren ronde in de opleiding tot schoonheidsspecialist af en begon in naast mijn baan in de cosmetica industrie mijn eigen bedrijf. Mijn enthousiasme en tomeloze inzet zorgen er echter oor dat ik mijn eigen grenzen over het hoofd zag en voor mijn 35e had ik al 2x een burn-out achter mijn kiezen.
Door schade en schande wijs, goede coaching, mindfulness en natuurlijk blijven leren kwam ik uit bij de kennis van De Hormoonfactor. Voor mij was dit de sleutel die bevestigde dat wat ik al voelde. Alle opgedane kennis en ervaring van afgelopen 20 jaar kwam bij elkaar. Met juiste voeding, beweging en mindset kan je je lichaam en je geest echt meer energie geven. Graag deel ik mijn kennis met iedereen die ook meer energie wil en zelf het heft in handen wil nemen om dat te bereiken.

BIJDRAGE: € 10,00 Wanneer je na de inspiratiesessie besluit een afspraak te maken voor een persoonlijke hormoonanalyse en advies dan krijg je het boek “De Hormoonfactor” van Ralph Moorman cadeau.
Meer informatie: Amé Schoonheidssalon

PLANNING:
17.15 inloop
17.30 – 18.30 potluck
19.00 start lezing & workshop
21.00 einde, napraten, vragen stellen, extra informatie