Hier geloof ik in:
* Dat de wereld jou nodig heeft. Jij hebt de wereld iets te geven; jouw unieke bijdrage. Wanneer je soms wat ondersteuning nodig hebt om uit te zoeken wat dat is, kan ik je helpen. 
(zie: individuele gesprekken)
* Dat ‘iets maken’ goed is voor iedereen. Het kan je helpen om bepaalde zaken voor jezelf helder te krijgen, om een duidelijker beeld te krijgen van een kwestie of doel. En je wordt er blij van! Door middel van workshops kun je ontdekken welke techniek bij jou past. 
(zie: agenda)
* Dat jij op eigen benen kan staan, jouw eigen beslissingen kan nemen en uit jouw eigen kracht kan putten. Jij hebt jouw eigen wijsheid, ook al kun je daar niet altijd bij. Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen, weer dichter bij jezelf te komen. 
(zie: EigenWijsheid)
* Dat ik als mens groei, wanneer ik meer over mijzelf leer. Zelfreflectie is daarbij onmisbaar en is nooit ‘klaar’. Wanneer kinderen hier vroeg mee in aanraking komen, helpt hen dit in hun ontwikkeling en maakt het hen zelfbewuster en beter in staat om keuzes te maken.
(zie: training in zelfreflectie)

Dit vind ik belangrijk:
– oprechte aandacht
– keuzes maken met mijn hart en hoofd
– vertrouwen op mijn intuïtie
– zeggen wat ik doe, en doen wat ik zeg
– creëren, de wereld een beetje mooier maken

Dit heb ik tot nu toe gedaan:
* In de bijna 25 jaar die ik in het (speciaal) onderwijs heb gewerkt heb ik veel geleerd over de (emotionele) ontwikkeling van kinderen – en van de volwassenen die hen begeleiden. De verschillende coach-opleidingen die ik heb gedaan hebben me laten zien dat persoonlijke groei en zelfreflectie onmisbaar zijn wanneer je anderen wilt begeleiden. 
* Nadat ik verschillende relaties heb gehad voel ik nu eindelijk hoe ontzettend belangrijk de relatie met mijzelf is. Ik heb met hulp van anderen geleerd om op mijzelf te vertrouwen – en tegelijkertijd te vertrouwen op het universum/God/de Bron/het leven. ‘Zijn’ is mijn missie en ik kom daar steeds dichterbij. 
* Mijn hele leven lang ben ik al ‘mooie dingen’ aan het maken. Of dingen mooi(er) aan het maken. Knutselen, fröbelen, opknappen; ik word er blij van. 10 jaar geleden heb ik voor het eerst iets gemaakt voor iemand anders, en daarna was het niet meer te stoppen. Altijd unieke stukken, nooit grootschalig, met aandacht, voor jou. 
(zie: creatie)