Er zijn veel manieren om (weer) bij je eigen wijsheid te komen. Het vraagt in ieder geval van je, om naar binnen te gaan, om te ontdekken wat er zich binnen in jou afspeelt. Welke vragen heb je, wat vertel je jezelf? Welke dromen en welke angsten heb je? Ik bied je een aantal mogelijkheden om jouw eigen wijsheid te vinden.

* (zelf)reflectiekaarten
Ze zijn er! Prachtige kaarten die je geen antwoorden geven, maar vragen stellen… Door na te denken over het thema – ge├»nspireerd door de vragen – kom je bij jouw Eigen Wijsheid. Kijk HIER voor meer informatie over de kaarten. Je kunt ze bestellen in de webshop

* een training in zelfreflectie voor kinderen
Zelfkennis is een stevige basis voor de ontwikkeling naar volwassenheid. Wanneer we meer weten over onszelf, wat ons beweegt, waar we voor staan, kunnen we bewustere keuzes maken. Het zorgt dat we steviger staan en met meer veerkracht kunnen reageren op dat wat er in het leven zich aandient.

* inspiratiereizen
Even weg van alles, (weer) contact maken met jezelf en jouw kern. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Op deze inspiratiereizen werken we door middel van (gezamenlijke) activiteiten rond een thema en zijn er mogelijkheden om te wandelen en afhankelijk van de partij waarmee ik samenwerk yoga en/of massages.

* individuele gesprekken
Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Of iemand die naar je luistert en met je meedenkt. In een individueel gesprek sta jij centraal, samen gaan we op zoek naar jouw Eigen Wijsheid. 

* jaartraject EigenWijsheid
Stel je voor, een jaar lang door middel van allerlei verschillende opdrachten, bijeenkomsten en uitwisselen op Facebook jouw EigenWijsheid ontwikkelen. Aan de hand van de thema’s op de (zelf)reflectiekaarten ga jij jouw eigen traject.